Zona privada
Madteam

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de Voluntaris/es

Diumenge, 9 de Maig de 2021 de 09:00 a 18:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

El dia 9 de maig a les 9h us convoquem a tots els socis que desitgeu, de manera voluntària, ajudar-nos a organitzar, coordinar i dinamitzar les principals activitats del club així com les seves seccions.

 

Important: Per assistir a la trobada és imprescindible enviar un correu electrònic a info@madteam.org i exposar-hi quines són les idees o propostes de dinamització.

Els objectius d'aquesta trobada són que els voluntaris i voluntàries del club exposin totes les seves propostes, que es resolguin tots els dubtes sobre com funciona el club a nivell social i posar tots els mitjans disponibles per a tenir contacte entre el club i voluntaris.

 Refugi Lluis Estasen - Refugi del Pedraforca

 

Ens trobarem a les 9h al refugi Lluís Estasen per anar a fer una excursió tots plegats. A les 13h tornarem al refugi per a fer el vermut i posterior dinar. Després farem alguna taula rodona, debat i calendari, i tractarem totes les propostes.

Important: Per a assistir a la trobada cal portar el Full d'Autoresponsabilitat Covid

Requeriments

 • Ser soci del club i major d'edat
 • Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat A o superior) vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal (6 euros)
 • Acceptar i acomplir les següents normes: 
  - L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
  - El transport de persones és a càrrec de cada participant.
  - Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
  - El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
 • Enviar correu electrònic a info@madteam.org 
Trobada de Voluntaris/es
Trobada de Voluntaris/es
Localització

Refugi Lluís Estasen

Veure plànol