Zona privada
Madteam

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Castanyada: Trobada Multi-Secció C.E. MadTeam a Els Ports

Del Dissabte 6 de Novembre al Diumenge 7 de Novembre de 2021

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 1 de Novembre de 2021 a les 21:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 54
Inscrits: 53 | Pre-inscrits: 0

Us presentem la Castanyada 2021 al C.E.MadTeam! Aquest any farem la trobada el cap de setmana del 6 i 7 de novembre a la zona del parc natural de Els Ports. És una zona de muntanya que dona moltíssimes possibilitats. Hi podrem practicar BTT, escalada, excursionisme, trail running, descens de barrancs, etc.

ALLOTJAMENT

L'allotjament que tenim a disposició per aquest cap de setmana és la casa rural o masia Els Olivers (https://elsolivers.com/) a Horta de Sant Joan:

  • Mitja Pensió (sopar, dormir i esmorzar): 30€
  • Sopar: 10€

 

ACTIVITATS

Com ja sabeu, es tracta d'una trobada i entre els socis/es podeu organitzar-vos per a realitzar aquelles activitats que desitgeu. A continuació teniu algunes de les activitats que es poden realitzar a la zona:


SORTEIG DE MATERIAL

A la trobada, amb la col·laboració de la botiga GrZero i les marques Rab i Lowe Alpine, realitzarem un sorteig de material per a tots/es els/les que estigueu inscrits.

 

És absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a la muntanya, amb total independència i autonomia.

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn de muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

- Ser major d'edat i soci del club.
- Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

- És absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.