Madteam

Wild Women Team

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Wild Women Team

Dissabte, 18 de Setembre de 2021 de 09:00 a 16:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 13 de Setembre de 2021 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 20

Trobada de la secció Wild Women Team en que es podran realitzar diverses activitats a la zona del Berguedà, un entorn espectacular per a practicar escalada, vies ferrades, senderisme, trail running, etc.

 

Lloc de trobada: Berguedà. A determinar lloc exacte entre les assistents a la trobada segons l'activitat.

Horari de la trobada: 9:00 - 16:00

Activitats a realitzar per la zona:

  • Vies ferrades de Vallcebre. Al següent enllaç podeu consultar les ressenyes de les 3 vies ferrades i el petit sector d'escalada (dos documents pdf): https://deandar.com/post/vias-vallcebre 
  • Escalada esportiva (múltiples sectors amb nivells desde iniciació fins a vies de dificultat)
  • Senderisme o trail running (ascensió al Pedraforca, recorregut 360º al Pedraforca, ascensió a la Gallina pelada, etc.)

 

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per escalar per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat, amb total independència i autonomia.

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (la modalitat ha de ser l'adequada a l'activitat a realitzar) vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements en escalada i autonomia per fer l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada Wild Women Team
Trobada Wild Women Team
Localització

Berguedà (no especificat encara)