Madteam

General

   Activitat organitzada per guia/professional

Viatge al Toubkal

Del Diumenge 26 de Desembre al Divendres 31 de Desembre de 2010

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu socis: 210.00 €
Preu no socis: 210.00 €

Data límit d'inscripció:
Diumenge, 19 de Desembre de 2010 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: il·limitades

Ininerari

El Toubkal o (Djebel Toubkal), també anomenat Massís del Toubkal, és el punt culminant del Marroc i de la serralada de l'Atles amb 4.167 m.

Està situat a l'Alt Atles, a 60 km al sud de Marràqueix, a la província d'Alhaouz, a 180 km de la costa i a 170 de la frontera amb Algèria.

Representa la zona axial topogràfica de la província d'Alhaouz i és un dels llocs del Marroc on es pot gaudir de la neu durant la major part de l'any.

El Toubkal o (Djebel Toubkal), también llamado Macizo del Toubkal, es el punto culminante de Marruecos y de la cordillera del Atlas con 4.167 m.

Está situado en el Alto Atlas, a 60 km al sur de Marrakech, en la provincia de Alhaouz, a 180 km de la costa ya 170 de la frontera con Argelia.

Representa la zona axial topográfica de la provincia de Alhaouz y es uno de los lugares de Marruecos donde se puede disfrutar de la nieve durante la mayor parte del año.

 

Descripció

El programa, del 26 al 31 desembre 2010:

26/12: Vol a Marrakech. Arribada i trasllat per la tarda a Imlil (1h 30 de cotxe des de l'aeroport). Nit a un hostal a Imlil 27/12: Pujada al refugi del Toubkal. Pernocta al refugi les Mouflons. 28/12: Ascensió al Ras (4083m) i Timesguida (4088m). Pernocta al refugi les Mouflons 29/12: Ascensió al Toubkal (4167 m). Descens fins a Imlil per la tarda. Nit a l'hostal d'Imlil. 30/12: Trasllat Imlil - Marrakech. Resta del dia lliure per explorar les meravelles de Marrakech. 31/12: Pel matí vol a Barcelona.

Qualsevol dubte envia'ns un mail a info@madteam.org

El programa, del 26 al 31 diciembre 2010:

26/12: Vuelo a Marrakech. Llegada y traslado por la tarde en Imlil (1h 30 de coche desde el aeropuerto). Noche en un albergue en Imlil 27/12: Subida al refugio del Toubkal. Pernocta en el refugio las Mouflons. 28/12: Ascensión al Ras (4083m) y Timesguida (4088m). Pernocta en el refugio las Mouflons 29/12: Ascensión al Toubkal (4.167 m). Descenso hasta Imlil por la tarde. Noche en el hostal de Imlil. 30/12: Traslado Imlil - Marrakech. Resto del día libre para explorar las maravillas de Marrakech. 31/12: Por la mañana vuelo a Barcelona.

Cualquier duda envíanos un mail a info@madteam.org

 

Fitxa Tècnica

El viatge és per lliure, és a dir, els participants viatgen sols sense el suport de ningú que els acompanyi durant el viatge, amb llibertat de moviments encara que els organitzadors donaran unes pautes i un planning de viatge aproximat . Els organitzadors facilitaran als participants la reserva dels transports en privat, l'allotjament als pobles i ciutats, les nits al refugi i algún servei extra que es pugui necessitar. De igual manera es farà una xerrada explicativa en un local de Barcelona sobre el viatge on s'indicarà el procediment de la logística i també s'explicaran les diferents activitats que es poden fer a la zona. Es farà entrega als participants d'un dossier en paper amb informació detallada de la zona del Toubkal (mapa detallat, croquis, informació de les muntanyes, informació turística de Marrakeix, etc).

Preu a partir de 210 € per persona (preu referència 15/10/2010) subjecte a tarifes aèries actuals en el moment de la reserva.

Inclou: Bitllet d'avió, transport privat anada/tornada Marrakech-Imlil, 2 nits d'hostal a Imlil, 2 nits al refugi dels Mouflons del Toubkal (en règim AD) i 1 nit d'hotel a Marrakech.

No inclou: Taxi Marrakech - Aeroport el dia 30. Alimentació a les ciutats ni a la muntanya fora de lo indicat. Assegurança de viatge ni d'accidents. Servei de mules o portejadors. Guies d'alta muntanya. Aquests dos últims a petició dels interessats és poden contractar a part.

El viaje es por libre, es decir, los participantes viajan solos sin el apoyo de nadie que los acompañe durante el viaje, con libertad de movimientos aunque los organizadores darán unas pautas y un planning de viaje aproximado. Los organizadores facilitarán a los participantes la reserva de los transportes en privado, el alojamiento en los pueblos y ciudades, las noches en el refugio y algún servicio extra que se pueda necesitar. De igual manera se hará una charla explicativa en un local de Barcelona sobre el viaje donde se indicará el procedimiento de la logística y también se explicarán las diferentes actividades que se pueden hacer en la zona. Se hará entrega a los participantes de un dossier en papel con información detallada de la zona del Toubkal (mapa detallado, croquis, información de las montañas, información turística de Marrakeix, etc). 

Precio desde 210 € por persona (precio referencia 10/15/2010) sujeto a tarifas aéreas actuales en el momento de la reserva.

Incluye: Billete de avión, transporte privado ida / vuelta Marrakech-Imlil, 2 noches de hotel en Imlil, 2 noches en el refugio de los Mouflons del Toubkal (en régimen AD) y 1 noche de hotel en Marrakech.

No incluye: Taxi Marrakech - Aeropuerto el día 30. Alimentación en las ciudades ni en la montaña fuera de lo indicado. Seguro de viaje ni de accidentes. Servicio de mulas o porteadores. Guías de alta montaña. Estos dos últimos a petición de los interesados se pueden contratar aparte.

 

Accesos

 

Requeriments

Estar en possesió de la llicència federativa modalitat D o assegurança d'aventura equivalent.

Número mínim de places 4

Estar en posesión de la licencia federativa modalidad D o seguro de aventura equivalente.

Número mínimo de plazas 4

Viatge al Toubkal
Viatge al Toubkal