Madteam

Caminada Popular per la Marató de TV3

Diumenge 10 de desembre es va celebrar la Caminada popular per la Marató de TV3 que va discórrer de Setcases a Tregurà pel camí del canal, per tornar pel riu i l’ermita del Catllar. Un recorregut de 14 km i 350 m de desnivell apte per a tota la família, que es va realitzar en un temps de 4 hores 30 minuts. La meteorologia ens va respectar i la temperatura, impròpia del mes de desembre va ser molt agradable.
Als caminants els esperava un esmorzar a  base de pa amb botifarra a la brasa a les Cabanyes de Dalt del Catllar, lloc on es varen presentar al cap d’una hora i quart d’iniciada l’activitat. La caminada començava puntualment a les nou del matí a la Plaça verda de Setcases on, des de les vuit, en una carpa instal·lada a l’efecte, es podien formalitzar les inscripcions i recollir els obsequis, i acabava al mateix lloc a dos quarts de dues.

Hi varen participar 34 marxadors i es varen recaptar un total de 280 € que aniran íntegrament a la Marató.

Varen col·laborar amb l ‘Ajuntament en l’organització i logística el club excursionista Madteam, la carnisseria Cecília i la botiga Ca la Núria, a més de diversos excursionistes de la Vall de Camprodon que es varen encarregar del guiatge.

Tornar