QUOTES DE SOCI CE MADTEAM

La quota anual és de 18€ per majors de 18 anys i  per any vigent, és a dir: del 1 de gener a 31 de desembre. Pots fer-te soci aquí:

https://cemadteam.playoffinformatica.com/preinscripcio/

El preu de la quota dels menors fins a 11 anys és de 4,5€/any i entre 12 i 18 anys 9€/any (aquests descomptes per edats substitueixen als antics descomptes per famílies).

Si ja eres soci l’any passat, pots renovar la quota aquí:

https://www.madteam.org/routes.quota

 

LLICÈNCIES FEEC

Respecte a les llicències, a la web tens els PDF detallats i pots fer la comanda:

https://www.madteam.org/llicencies

Per poder demanar la llicència, lo primer que has de fer és abonar la quota de soci.

Un cop la quota de soci estigui pagada (18€), si vols la llicència, hauràs de fer una nova comanda a la web, escollir el tipus de llicència i pagar amb targeta online. 

Les llicències son anuals amb vigència fins al 31 de desembre de l’any en curs.

A continuació tens un breu resum de les activitats i zones cobertes:

  • Tipus A/B ( sense / amb revista Vèrtex): Espanya, Pirineus francesos, Andorra i Portugal. Excursionisme (1) / Senderisme (1) Marxes (1) / Campaments (2) / Marxa Nòrdica / Cadira tot terreny (joëlette) / Marxa Aquàtica / Cotxet Esportiu (X-rover)
  • Tipus C: Excursionisme (1) / Senderisme (1) Marxes (1) / Campaments (2) / Marxa Nòrdica / Cadira tot terreny (joëlette) / Marxa Aquàtica / Cotxet Esportiu (X-rover) Alpinisme / Alta muntanya / Bicicleta de muntanya /Canicròs / Campaments d’iglús / Curses per muntanya / Descens d’engorjats / Escalada / Espeleologia / Raquetes de neu / Duatló per muntanya / Vies ferrades / Psicobloc / Pont Tibetà. Espanya, Pirineus francesos, Andorra, Portugal i Marroc
  • Tipus D: Excursionisme (1) / Senderisme (1) Marxes (1) / Campaments (2) / Marxa Nòrdica / Cadira tot terreny (joëlette) / Marxa Aquàtica / Cotxet Esportiu (X-rover) Alpinisme / Alta muntanya / Bicicleta de muntanya / Canicròs / Campaments d’iglús / Curses per muntanya / Descens d’engorjats / Escalada / Espeleologia / Raquetes de neu / Duatló per muntanya / Vies ferrades / Psicobloc / Pont Tibetà. Esquí de muntanya / Esquí alpí (pista) / Esquí fora de pistes (freeride) / Esquí de fons / Esquí nòrdic / Telemarc /Trineu de gossos / Raids d’esports de muntanya / Surf de neu (snowboard) / Surf de muntanya (splitboard) / Esquí de rodes (skiroller) / Estel de neu (snowkite). Tot el món excepte zones polars i muntanyes de més 7.000 m

 

DESCOMPTES FAMILIARS LLICÈNCIES FEEC

Descomptes familiars-quotes familiars: la FEEC fa descomptes a les llicències de menors, sempre que els 2 progenitors estiguin federats.

Els majors no tenen descomptes familiars.

 

QUANT DE TEMPS TRIGA LA TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA?

La tramitació de la llicència pot trigar entre 5 i 6 dies laborables. Una vegada tramitada ja estàs assegurat. T'enviarem un mail quan estigui tramitada.

L'enviament de la targeta física de la FEEC es fa per Correus i triga unes 2-3 setmanes. Si ha passat més de un mes i no l'has rebut, avisa'ns i t'enviarem un duplicat. Mentrestant, un cop tramitada, pots descarregar la llicència virtual a la APP de la FEEC al mòbil (l'usuari és el DNI). Aquí podràs veure el teu número de llicencia.

LLICÈNCIES HABILITADES FEDME:

La FEDME no imprimirà les seves llicències. Qui demani la llicència HABILITADA FEDME haurà de descarregar la TARGETA VIRTUAL a l'APP de la FEDME: 

https://fedme.es/app-paso-a-paso/

Aquesta només s’imprimirà excepcionalment per aquells socis que hagin habilitat una llicència FEDME i que ho sol·licitin explícitament al correu electrònic: llicencies@feec.cat

L'impressió tindrà un cost addicional de 3€ i s’haurà de recollir presencialment a les oficines de la FEEC de 9 a 14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres (Rambles 41. Principal. 08002 Barcelona)

Circular FEEC relativa a l'habilitació FEDME: 62-2023_circular_feec.pdf

 

QUÈ ÉS L’HABILITACIÓ FEDME?

L’habilitació de la llicència federativa és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, també d’aquells que ofereix la FEDME.

Per descomptes en els refugis d’Aragó, Navarra, Astúries, País Basc, Andorra i el Canigó no cal habilitar la llicència FEDME. Amb la llicència FEEC es gaudirà d’aquest descompte en tots els refugis inclosos en el conveni de correspondència mútua.

 

Què es LA MODALITAT MUNTANYA PLUS I MUNTANYA PLUS EXTRA?

La modalitat Muntanya Plus en qualsevol tipus de llicència (A, B, C o D) implica cobertures econòmiques millorades en cas de mort. El capital de mort per accident i mort no accidental es triplica durant la pràctica esportiva.

La Plus Extra: s'aplica a totes les modalitats de llicències que inclou el rescat sense accident amb situació de perill per la vida del federat.

Les activitats cobertes són les mateixes que la modalitat de Muntanya corresponent, així com l’àmbit geogràfic cobert.

 

LLICÈNCIES TEMPORALS

La FEEC no emet llicències temporals, excepte per activitats exclusivament organitzades pel CLUB.

 

EXISTEIX ALGUN TIPUS DE LLICÈNCIA DE JUNY A DESEMBRE?

No, les llicències son anuals. Hi ha un descompte en el preu de la llicància a partir del 1 de setembre. El preu es el mateix durant aquests 4 mesos (setembre a desembre).  Aquests preus sortiran a finals de juliol / principis d'agost.