Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

5a Trobada de la Secció d´Esquí de Muntanya a Bujaruelo

Del Dissabte 16 de Abril al Diumenge 17 de Abril de 2016

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 34.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 9 de Abril de 2016 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Dies 16 i 17 d'Abril de 2016

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d'Esquí de Muntanya del club els dies 16 i 17 d'abril al Refugi de Bujaruelo.

 

Descripció

En aquesta ocasió farem la trobada a Bujaruelo, refugi situat a 1350 m, la vall de Bujaruelo accesible en cotxe. És un bon punt de partida per fer excursions amb esquís per la zona.Ens trobarem al Refugi dissabte al vespre per fer un bon sopar de germanor i gaudirem del cap de setmana en aquesta zona del Prineu que ens permet realitzar moltes activitats variades relacionades amb l´esquí de muntanya.

Alguns exemples d'activitats amb esquí per la zona poden ser:
- Ascensió al Tendeñera
- Pico Taillón
- Monte Perdido
- Vignemale
- Pico de Otal
- Valle de Ordiso
- Ibon de Bernatuara

Prèviament, a través del Foro i per e-mail (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia. 

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, casc, corda, etc).

Requeriments

OBSERVACIONS:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2016. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

FORMULARI INSCRIPCIONS

PREUS
Mitja pensió: 34 euros
Només sopar: 15 euros

Si no estàs federat o federada, aquest preu cal afegir 12 euros de l'assegurança temporal.

Inscripció: El Club s'encarrega de fer la reserva per totes les persones inscrites, en el règim escollit per el cap de setmana.
Per motius de la reserva, es demana que totes les persones interessades formalitzen la inscripció abans del 8 d'abril.
El pagament integral serà necessari per a formalitzar la reserva. En cas d'anul•lació, fins al dia 8 d'abril, es tornaran els diners. Si es cancel•la la reserva a posteriori, es cobrarà l'import que demani el refugi en concepte de "paga i senyal", per les baixes d'última hora. 


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."
5a Trobada de la Secció d´Esquí de Muntanya a Bujaruelo
5a Trobada de la Secció d´Esquí de Muntanya a Bujaruelo
Localització

Bujaruelo

Veure plànol