Madteam

Secció Jove

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada secció Jove: Pica d'Estats

Del Dissabte 22 de Juliol al Diumenge 23 de Juliol de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 17 de Juliol de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 16

Els dies 22 i 23 de Juliol la Secció Jove del club ha preparat una trobada a la zona de la Pica d'Estats, durant la qual es preveu fer ascensions a diversos 3.000 de la zona.

ALLOTJAMENT

La pernocta es realitzarà fent bivac o amb tendes seguint la normativa del Parc.

ACTIVITATS

El dissabte es farà una ruta d’aproximació, es dormirà a la zona de l’Estany d’Estats i el Diumenge es podran fer alguns dels cim següents (o tots):

  • Rodó de Canalbona
  • Punta Gabarró
  • Pica d´Estats
  • Verdaguer
  • Montcalm
  • Pic de Sotllo

Cal tenir en compte que depèn de la ruta escollida hi pot haver algun tram de cresta exposat amb algun pas de II. El recorregut final s’acabarà de decidir entre els participants.

Track: Wikiloc

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC A mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.
 
*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.
 
Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada secció Jove: Pica d'Estats
Trobada secció Jove: Pica d'Estats
Localització

Vall Ferrera

Veure plànol