Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Cap d'Any al Valle de Tena

Del Dijous 29 de Desembre al Dilluns 2 de Gener de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 12 de Desembre de 2022 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 25

La Secció d'Esquí de Muntanya (SEM) s'arreplega per celebrar el CAP D'ANY al Valle de Tena entre els dies 29 de desembre i 2 de gener.

 

Recordeu que per a aquesta trobada cal tenir la llicència de 2022 i la de 2023.

 

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al ALBERGUE QUINTA VISTA ALEGRE situat a Caldares 15, 22662 El Pueyo de Jaca, Huesca.

Web: https://alberguedelpueyo.es/

 Ens ofereixen 4 nits d'allotjament amb MP i amb el sopar de Cap d'Any per 160€.

Per qui vulgui participar a les activitats, i dormir a la seva furgo, s'ofereix l'opció de només sopar de Cap d'Any per 50€.

 

ACTIVITATS 

Activitats i ascensions per la zona:

Aquí us oferim un recull de possibilitats al entorn, entre: Formigal, Panticosa i el Valle de Tena. Les activitats a fer es decidiràn entre els participants de la trobada.

Links d’interes:

Material Obligatori:

  • Esquís de muntanya i pells de foca
  • Botes d'esquí de muntanya
  • Grampons i piolet
  • Casc
  • Roba adequada (mínim 3 capes superiors)
  • Pala, Arva i Sonda

 

  

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC D mínim, 2022 i 2023) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (D o superior) vigent pel 2022 i 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat (raquetes, piolet, grampons, bastons, etc.)
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Cap d'Any al Valle de Tena
Cap d'Any al Valle de Tena
Localització

Albergue Quinta Vista Alegre

Veure plànol