Madteam

Wild Women Team

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada d’escalada esportiva Wild Women a Arbolí

Del Dissabte 15 de Octubre al Diumenge 16 de Octubre de 2022

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 10 de Octubre de 2022 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

 La idea de l’activitat es fer una quedada entre noies del projecte que els hi agradi l’escalada i que tinguin uns mínims coneixements de la pràctica d’escalada esportiva per tal de poder compartir unes hores d’escalada i fer  un cap de setmana a les Muntanyes de Prades, punt referent de trobada per escaladors.

 

Es una localització molt propera a la mítica Siurana però més tranquil·la on podem trobar 432 vies d’escalada repartides en 5 zones amb diferents dificultats entre 4a y 8a.

 

La idea es practicar l’activitat al mati i/o tarda alhora que fer caliu entre les participants. També es un espai on hi ha diverses rutes a peu de muntanya y diferents nuclis de població a visitar si es volgues complementar la sortida amb altres activitats.

 

     

Es farà caliu durant la jornada, es poden portar jocs de taula per passar també l’estona alhora que el refugi disposa d’instal·lacions per cuina de forma compartida si es volgues així com servei de bar per si al final de la jornada una beguda freda o beguda calenta.

                     

 

S’ha de portar el material adequat per la sortida, al menys casc, arnes, peus de gat i magnesi, així com si es disposa de GriGri, línia de vida cintes i corda.  

 

Ens organitzarem al grup de telegram per decidir quines zones volem escalar, si es vol fer àpats compartits o individuals i si es volen fer activitats complementaries.

 

En el grup de telegram també ens podrem organitzar per disposar del material necessari en cas de mancances i es proposarà de fer un alquilar conjunt per aquelles persones que requereixin de material.

 

 

Deixem pàgina amb ressenyes del sector:  resenyes

IMPORTANT: 

  • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's i ser soci del club.
  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 de modalitat A o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

 

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).


- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Cal dur tot el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements i autonomia per fer l'activitat. No hi haurà cap curs ni aprenentatge.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada d’escalada esportiva Wild Women a Arbolí
Trobada d’escalada esportiva Wild Women a Arbolí
Localització

Arbolí

Veure plànol