Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Excursionisme: Circular Pedraforca 360º

Dissabte, 11 de Juny de 2022 de 09:00 a 16:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dimecres, 8 de Juny de 2022 a les 20:15h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 16

Sortida d'Excursionisme una clàssica circular pel Berguedà, la Pedraforca 360, amb sortida i arribada a Gósol (no es realitza l'ascensió al cim), en tot moment es podrà gaudir d'un entorn espectacular.

És un itinerari sense dificultat tècnica però algo exigent per distància i desnivell, que sortint de Gósol (en sentit horari) passa per uns punts espectaculars i amb unes precioses vistes a molts dels Cims de la zona, com Cap del Verd, Cadinell, Pedraforca, Comabona, Gallina Pelada...
Trobarem diversos punts d'aigua, al mateix Gósol a la Font del Bou, a Font Terrers, la Font de la Roca, la Font de la Gerdera i al Refugi Estasen.

Trobada Wild Women hivernal al Pedraforca

 

Trackhttps://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/gosol-circular-pedraforca-360o-gosol-font-terrers-font-roca-el-collell-c-cabirolera-c-gerdera-ref-e-85730757 

Distància i desnivell positiu: 19km +800m

Fitxa de l'activitatPedraforca 360

IMPORTANT: 

  • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's i ser soci del club.
  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 de modalitat A o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).


- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Cal dur tot el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements i autonomia per fer l'activitat. No hi haurà cap curs ni aprenentatge.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Excursionisme: Circular Pedraforca 360º
Excursionisme: Circular Pedraforca 360º
Localització

Gósol

Veure plànol