Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

EXCURSIONISME: Sant Llorenç del Munt

Dissabte, 6 de Maig de 2023 de 08:45 a 14:30h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 1 de Maig de 2023 a les 09:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Ruta circular per Sant Llorenç del Munt, sortint des del Dipòsit (Matadepera), amb els següents punts de pas:

Aparcament al Carrer de Vista Alegre de Matadepera-Camí dels Monjos-Dipòsit-Avenc de la Codoleda-Mirador-Enllaç amb Camí de la Senyora-Mirador a Castellassa-Font del Senglar-Balma Clara-Balma Fosca-Balma de la Pinassa (Anar/tornar)-Foradada del Camí de la Senyora-Ermita i Cova de Santa Agnès-Canal de Santa Agnès-Camí de la Font Soleia-Desviament opcional a Cova de les Ànimes-Font Soleia-Enllaç Camí dels Monjos-Dipòsit-Aparcament.

Distància: 10 km.

Desnivell: 430 m.

Track Wikiloc

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC A mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana, que es pot comprar durant l'inscripcció.

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

EXCURSIONISME: Sant Llorenç del Munt
EXCURSIONISME: Sant Llorenç del Munt
Localització

Carrer Vista Alegre de Matadepera (Dipòsit)

Veure plànol