Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Excursionisme: Via del Nicolau i Empedrats (Berguedà)

Dissabte, 28 de Maig de 2022 de 09:00 a 16:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 23 de Maig de 2022 a les 15:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15

Interessant ruta pel Berguedà, sortint de la bonica població de Bagà per fer la Via del Nicolau fins a Cal Cerdanyola i continuar per anar al Bullidor de la Llet i Empedrats amb la espectacular cascada Cua de Cavall. La tornada es fa per tram de pista fins a l'àrea de lleure del Pont de Sant Joan per tal d'anar a un dels racons amagats d'aquesta zona, el Salt i Gorg del Pont de Sant Joan. Després pujada fins a l'àrea de lleure de Sant Joan de l'Avellanet, la Ermita Romànica de Sant Joan i tornada per pista passant pel Mirador de la Baga Major i l'àrea de lleure del Clot d'en Roca fins a Matallops on agafem un corriol força empinat que ens torna a Bagà.

 

Berguedà: Bagà-Via Nicolau-Cal Cerdanyola-Bullidor Llet-Empedrats-Salt Pont S.Joan-S.Joan Avellanet-Clot d'en Roca-Bagà 

 

Trackhttps://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/bergueda-baga-via-nicolau-cal-cerdanyola-bullidor-llet-empedrats-salt-pont-s-joan-s-joan-avellanet-99158456 

Distància i desnivell positiu: 18,5km +800m

Fitxa de l'activitat: Fitxa Via Nicolau

IMPORTANT: 

  • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's i ser soci del club.
  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

- Els participants han de ser completament autonoms i amb les capacitats i material necessaris per realitzar l'activitat per si mateixos.

- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.

- No hi haurà cap curs, guiatge ni aprenentatge.

- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Excursionisme: Via del Nicolau i Empedrats (Berguedà)
Excursionisme: Via del Nicolau i Empedrats (Berguedà)
Localització

Bagà

Veure plànol