Madteam

Alta Muntanya

   Curs organitzat per guia/professional

Jornada de Víctimes d'Allaus (FEEC - ECAM)

16, 18 de desembre de 2021

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu federat: 35.00 €
Preu no federat: 42.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 13 de Desembre de 2021 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 8

Jornada formativa de Víctimes d'allaus organitzat per la FEEC - ECAM. Al següent document trobareu la informació sobre la jornada: Díptic Jornada Víctimes Allaus FEEC - ECAM 

 

Dia 16: Presentació i sessió teòrica a l'entitat del Club Excta. Pica d'Estats de les 19:30h a les 22h.

Dia 18: Sortida pràctica. Lloc a determinar.

 

 

 

Preu Subvencionat per la FEEC
35€ per alumne amb carnet federatiu anual de la FEEC vigent i adient a l’especialitat.
42€ per alumne sense carnet federatiu anual (més el carnet temporal per un dia). Subvenció “Dona i Esport”: es retornarà el 20 % de la inscripció a les dones inscrites amb carnet federatiu anual i que omplin la sol·licitud

 

Objectius del curs: Conèixer els perills d’una allau i tenir eines per afrontar-los. Familiaritzar-se amb l’equip de seguretat: DVA, pala i sonda. Conèixer i practicar els protocols de recerca de víctimes. Conèixer la informació de seguretat que els professionals posen al nostre abast.

 

Director: Manel Pascual
Tots els instructors són membres de l'Escola catalana d'Alta Muntanya (ECAM) 

 

Al realitzar la inscripció és obligatori omplir i enviar a info@madteam.org el següent document per a poder realitzar el curs:  Inscripció Activitats Promoció

És necessari omplir i entregar a info@madteam.org els següents documents omplerts: test inicialvaloració del curs.

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa amb assegurança que cobreixi l'activitat (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Jornada de Víctimes d'Allaus (FEEC - ECAM)
Jornada de Víctimes d'Allaus (FEEC - ECAM)