Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Pic de Campirme i Pic de la Coma del Forn (sortida d'esquí de muntanya)

Diumenge, 19 de Febrer de 2012 de 10:00 a 17:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Diumenge, 12 de Febrer de 2012 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 20
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

 

Sortirem del davant del Refugi de la Pleta del Prat (1725 metres d´alçada), i anirem remuntant pel Torrent de la Mascalida, si la neu ho permet, si no anirem pel costat de les pistes.

 

Creuarem per continuar seguint el torrent fins la perxa nivometrica (1,30 hores, 2130 metres d´alçada).

Anem a buscar el LLac del Diable, i d´aquí ens dirigirem a la dreta per anar a buscar el Pic de la Coma del Forn (2683 metres d'alçada, 3,30 hores).

Treurem pells i baixarem fins al LLac del Diable, i allà posarem pells de nou I remontarem fins al Coll de Mascalida per anar a fer el cim del Campirme (2633 metres d´alçada, 5 hores)

Un cop dalt del cim, ja treurem, definitivament les pells i baixarem fins al Refugi de la Pleta del Prat.

 

Dificultat: S2-S3. Sortida apta per esquiadors iniciats (BE).

 

Punt de Trobada: Refugi de la Pleta del Prat, Diumenge, 19 de Febrer de 2012. L´hora la concretarem dissabte tarda-vespre.

  

Requeriments

a) Administratius: - Llicencia federativa 2011 en vigor. Modalitat D. En cas de no tenir llicencia federativa, el club pot sol.licitar una assegurança especifica per a l'activitat. (5 euros) - Membre de la Secció d'Esquí de Muntanya. - Major d'edat. b) Materials: - ARVA, Pala i Sonda. Esquis amb fixacions de muntanya, pells de foca, bastons, ganivetes... - Grampons, Piolet i casc. - Roba tècnica adequada (guants, ulleres, jaqueta paravent, gorro, etc...) - Sac de dormir d'hivern.
NORMES BÀSIQUES:

- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la sortida en cas de mal temps, males condicions de la neu o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. - El transport de persones i material és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. - Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. - El fet de participar a l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes.

Per la coincidència amb el MadStage aquesta vegada les inscripcions s’amplien a 20 persones.

Dins de la trobada del MadStage a Tavascan " http://www.madstage.net/madstage/019/ ", el diumenge dia 19 de febrer es realitzara aquesta sortida prevista en el calendari de la secció.

Si algu estigues interessat en venir i no estiguis apuntat al madstage, tenim disponibles 5 plaçes en regim de mitja pensió al refugi de la Pleta del Prat (dissabte; sopar i dormir / diumenge: esmorzar) al preu de 30 euros, avisan's lo més aviat posible per fer la reserva a info@madteam.org
Pic de Campirme i Pic de la Coma del Forn (sortida d'esquí de muntanya)
Pic de Campirme i Pic de la Coma del Forn (sortida d'esquí de muntanya)