Madteam

Barranquisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

PRIMERA TROBADA DE LA SECCIÓ DE BARRANCS

Del Dissabte 6 de Maig al Diumenge 7 de Maig de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dijous, 27 de Abril de 2023 a les 12:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 16

La secció de barranquisme del Club proposa una trobada els dies 6 i 7 de maig al PARC NATURAL DE LA SERRA I BARRANCS DE GUARA.

    

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al Albergue Rural de Guara amb les següents tarifes:

  • Mitja pensió:  35€
  • Allotjament per compte propi + sopar: 14€

 

ACTIVITATS

Després d’algun temps sense organitzar cap sortida a nivell de secció de club, volem animar-vos a conèixer-nos en una zona ben popular.

La zona ofereix barrancs molt diversos i segur que cadascú troba un descens en el que se sentirà còmode i serà del seu interès. Mitjançant el grup de Telegram de la sortida ens podrem organitzar en grups i compartirem els nostres plans pel cap de setmana. El grup de Telegram es crea el dilluns abans de la sortida, fins aleshores us compartim algunes propostes:

Palomeras del Fornocal: V2 A1 III

https://www.docuwiki.infobarrancos.es/doku.php?id=barrancos:huesca:palomeras_fornocal

Mascún superior: V3 A4 III

https://www.docuwiki.infobarrancos.es/doku.php?id=barrancos:huesca:mascun_superior

Oscuros del Balced: V2 A5 III

https://www.docuwiki.infobarrancos.es/doku.php?id=barrancos:huesca:oscuros_de_balced

Gorgonchón: V2 A2 IV

https://www.docuwiki.infobarrancos.es/doku.php?id=barrancos:huesca:gorgonchon

 IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients  (portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc), portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

PRIMERA TROBADA DE LA SECCIÓ DE BARRANCS
PRIMERA TROBADA DE LA SECCIÓ DE BARRANCS
Localització

Albergue Rural de Guara

Veure plànol