Madteam

Secció de Persones Sordes

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada general de Persones Sordes

Del Dissabte 29 de Abril al Dilluns 1 de Maig de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dimarts, 4 de Abril de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 30

Arriba la primera trobada de la secció de Persones Sordes del Club Excursionista Madteam, que s'ha activat i organitzat durant els últims mesos per crear una estructura capaç d'oferir activitats adreçades als socis de la secció.

Es tracta d'una trobada general multidisciplinària. La trobada és a Benifassà (Castelló) durant el cap de setmana del 29, 30 d'abril i 1 de maig.

ALLOTJAMENT

 L'allotjament serà a l'alberg de la Font Lluny, que es troba en el cor de la tinença de Benifassà, en plena natura.

Aquest ens oferirà allotjament en règim de mitja pensió:

  • Mitja pensió: 58

Que inclou sopar els dies 29 i 30 d'abril i esmorzar els dies 30 d'abril i 1 de maig. 

ACTIVITATS

Les activitats seran decidides entre els participants de la trobada a través d'un grup de telegram que es crearà i on s'afegiran només als inscrits a la sortida.

 

 

 IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC A o superior) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients  (portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc), portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada general de Persones Sordes
Trobada general de Persones Sordes
Localització

Alberg la Font Lluny

Veure plànol