Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Excursionisme: Serra de Busa

Diumenge, 29 de Maig de 2022 de 09:00 a 18:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dimecres, 25 de Maig de 2022 a les 16:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Farem una sortida circular per la Serra de Busa per qui ens vulgui acompanyar.  La ruta comença a l'aparcament que hi ha poc abans d'arribar a l'ermita de Sant Lleïr, a la Vall d'Ora.

Pasarem pel pas de l'Escala de Busa, una escala metál·lica d'uns 6 metres d'alçada seguida d'un pas equipat amb cable de suport i graons de fusta.

 Arribarem al pla de Busa sobre les cingleres, el Capolatell (la presó de Busa), el Cògul i Sant Pere de Graudescales. Més o menys el següent itinerari: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/serra-de-busa-solsones-sant-lleir-de-la-vall-dora-el-capolatell-el-cogul-sant-lleir-de-la-vall-dora-9851553

   

 

IMPORTANT: 

  • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's i ser soci del club.
  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

- Els participants han de ser completament autonoms i amb les capacitats i material necessaris per realitzar l'activitat per si mateixos.

- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.

- No hi haurà cap curs, guiatge ni aprenentatge.

- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Excursionisme: Serra de Busa
Excursionisme: Serra de Busa
Localització

Serra de Busa

Veure plànol