Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada per guia/professional

Sortida d'iniciació d'Esquí de Muntanya

Dissabte, 10 de Gener de 2015 de 10:00 a 17:00h.

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 150.00 €
Preu no socis: 150.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 3 de Gener de 2015 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 6
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Ininerari

L’esqui de muntanya és un esport que enganxa. L’entorn verge i salvatge en el qual es desenvolupa, la satisfacció d’assolir un cim, el fet de lliscar per neus que previament no han estat trepitjades per ningú, l’esforç, els increïbles paisatges, els amics, les llums de l’alba i el capvespre.... tot un aglomarat de sensacions que fan gaudir de la vida.

Dissabte: Ascensión al Tuc de Horno (2.370 m). Ascensión sencilla y bonita situada en la boca norte del túnel de Viella.

Tarda: Planificació del la sortida del diumenge.

Diumenge: Bony de la rodona (2.630 m) Ascensión asequible y bonita con un descenso muy atractivo.

 

Descripció

Les sortides tutelades estan pensades per que realitzeu activitats a muntanya ja siguin les que proposem o les que proposeu vosaltres amb l’ajuda d’un guia. Es tracte de que sigueu vosaltres els que prengueu les decisions; per on pujar, per on baixar, quina activitat  voleu fer.... així doncs la feina del guia serà supervisar i ajudar-vos a la presa de decisions i ajudar-vos si ho necessiteu amb qualsevol aspecte.

Objectiu general

Realitzar un parell d’ascensions senzilles per posat en pràctica el que s’ha vist durant el cursos. Ser capaços de planificar una sortida i portar-la a terme.

 

Temari.Equipament i material.Tècniques bàsiques de progressió amb pla i pujada.Transicions Tècniques bàsiques de decents amb neus no tractades.Tècnica alpina.Aspectes bàsics de niviologia i allaus.Normes bàsiques de progressió per terreny d’allaus.Protocols de seguretat.Protocol d’actuació en cas d’un accident per allau.Planificació d ‘activitats.

 

Fitxa Tècnica

Material:- Equip adequat per a època hivernal (3 capes): samarreta interior, pantalons i jersei de tipus folre polar, soft shell o similar, pantaló de neu i jaqueta tallavents tipus gore-tex.- Dos parells de guants (fi i gruixut o manyoples).- Ulleres de sol i / o de torb- Gorra- Protector solar i labial- Frontal- Manta tèrmica- Esquís i fixacions de muntanya, botes adequades, pells de foca, ganivetes, bastons amb roseta- Casc- Grampons- Piolet- ARVA, pala i sonda- Motxilla de 30/35 litres- Sac de dormir per pernoctar a l'alberg- Cantimplora o camel bag, mínim 1'5 l. Fins i tot termo.- Menjar per a realitzar les activitats- Buff

Requisits mínims:• Tenir el material adequat.• Tenir coneixements en muntanya a nivell iniciació a l'hivern.• Conèixer la tècnica de viratge fonamental en neu no tractada.• Tenir una forma física adequada.

 

Accesos

 

Requeriments

A qui va dirigit.A persones que hagin realitzat les cursos d’esquí de muntanya nivell I o gent amb experiència bàsica amb esquí de muntanya i que vulguin començar a prendre decisions amb les seves sortides.Requisits.Nivell d’esquí alpí mitjà, ser capaç d’executar viratge en paral•lel per qualsevol pista trepitjada i en condicions favorables fora pista. Executar correctament les voltes maria. Bona forma física.

Obligatorietat de tenir vigent la Llicència federativa 2015, en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una assegurança temporal pels dies de l'activitat (12 euros). 

Ràtio: Màxim 1/6 (un guia per a 6 alumnes). Preus (segons participants):

4 personas - 120 euros5 personas - 100 euros6 personas - 84 euros

Preu allotjament (mitja pensió): 30 euros (aprox.)

Activitat impartida per:Sidarta GallegoTècnic en Alta Muntanya
Sortida d'iniciació d'Esquí de Muntanya
Sortida d'iniciació d'Esquí de Muntanya