Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Taller de condicionament de pells de foca

Dimecres, 4 de Novembre de 2015 de 10:00 a 17:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 10.00 €

Data límit d'inscripció:
Dimecres, 28 de Octubre de 2015 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Dia 4 de novembre 2015

Com cada any al començament de temporada, us oferim participar en el taller d'adequació de pells de foca que farem el pròxim dia 4 de novembre.

El taller es farà a l'Espai País Valencià, situal al Carrer Còrsega, 335 de Barcelona. A les 8 de la tarda i consistirà en, mitjançant els estris de què disposa la SEM, posar a punt les nostres pells de foca (neteja de cola amb rascleta elèctrica i encolada de pells amb planxa).


Recordeu que si no podeu venir, podeu demanar prestat el kit de reparació de pells de foca i fer-vos-ho vosaltres mateixos a casa. Aquest servei té un cost de 10 euros que van directament destinats al manteniment del kit de reparació.

Requeriments

Us recordem que aquest taller és només pels socis del CE MADTEAM. 


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."
Taller de condicionament de pells de foca
Taller de condicionament de pells de foca
Localització

Casa Valencià

Veure plànol