Madteam

Alta Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Alta Muntanya: Vall de Tena

Del Dissabte 29 de Abril al Dilluns 1 de Maig de 2017

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 22 de Abril de 2017 a les 20:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 22

Dies 29, 30 d'abril i 1 maig 2017

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d´ Alta Muntanya (SAM).

En aquesta ocasió farem la trobada a la zona de la Vall de Tena.

Les activitats d’alpinisme que es poden fer a la zona són infinites.

Activitats per la zona:
La activitat reina de la zona i més propera al refugi de Telera és la práctica de l’alpinisme als corredors de neu de la cara nord de la Serra de Partacua. A banda, es poden realitzar ascensions hivernals a la zona de Panticosa, Portalet, Tendeñera, etc.

La trobada es podrá suspendre uns dies abans de la data si no hi han condicions adequades per fer activitat.

Allotjament:
Refugi de Telera (Piedrafita de Jaca)

Preus
Mitja pensió (fedme): 25 euros
Mitja pensió (feec): 30 euros
Només sopar: 10 euros

Els preus de mitja pensió i sopar són per 1 dia, pots escollir a l'hora de fer la teva inscripció.
Si no vens tots els dies, a l'hora de fer la inscripció indicar-ho a observacions: per exemple...si vols 1 mitja pensió, indicar si és de dissabte a diumenge, o de diumenge a dilluns.

El mateix pel sopar, si és pel sopar de dissabte o el de diumenge. Qualsevol dubte contacta amb nosaltres a info@madteam.org

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) és podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, aigua, menjar, farmaciola, etc).

El Club s'encarrega de realitzar la inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida activitat oberta a persones amb la possibilitat de dormir en furgonetes i teniu l'opció de fer servir l’allotjament establert.

Requeriments

Material: tothom haurà de portar tot el material personal de seguretat per realizar activitats d’alpinisme (grampons, casc, arnés, etc).

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2017. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel dies de l'activitat (18 euros).
2- Ser major d'edat i soci del club.
3- Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a altamuntanya@madteam.cat


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."

 

Trobada Alta Muntanya: Vall de Tena
Trobada Alta Muntanya: Vall de Tena
Localització

Piedrafita de Jaca

Veure plànol