Madteam

General

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Artiga de Lin

Del Dissabte 23 de Juliol al Diumenge 24 de Juliol de 2022

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 18 de Juliol de 2022 a les 22:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Es tracta d'una trobada general del CE MadTeam en que es realitzaran 2 activitats que fan referència a les Jornades Verdaguer. Podreu gaudir de l'impresionant entorn des del Refugi Artiga de Lin, situat a la Vall d'Aran.

 

La Artiga de Lin - Wikipedia, la enciclopedia libre

 

ACTIVITATS - JORNADA VERDAGUER:

 • (Dia 23) Beret i Arriu Malo des de Salardú- correspon a un tram de les travesses de Jacint Verdaguer a Montgarri els anys 1883 i 1882
  • Aquesta ruta combina dos trams de recorregut de les travesses de 1882 i 1883 de Verdaguer pel Pirineu. Ressegueix un tram de la caminada del 14 d’agost de 1883 quan Verdaguer anava de Gessa a Montgarri en el tram de Salardú a Beret i de baixada segueix un tram de la caminada del 18 de juliol de 1882 de Montgarri a Gessa, en el tram també de Beret a Salardú, però per una ruta diferent. És circular amb sortida i arribada a Salardú.
  • Distància i desnivell positiu: 12km +700m 
  • Track: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/ruta-verdaguer-beret-arriu-malo-recorregut-1882-i-1883-94177350
 • (Dia 24) Port de la Picada i Còth dera Montjòia – correspon a dos trams de la travessa de Jacint Verdaguer a la Maleïda del 1882:
  • El 22 de juliol de 1882 Jacint Verdaguer va sortir del santuari de l’Artiga de Lin per pujar des d’allí el cim de la Maleïda (3.404 m). El recorregut segueix aquesta ascensió fins al punt del port de la Picada. El 23 de juliol, tot tornant de l’Hospital de Benasc va tornar a passar pel port de la Picada però va resseguir la serra i va baixar per la vall de la Montjòia fins al santuari de l’Artiga de Lin. En aquest cas sortirem del Plan dera Artiga de Lin i tornarem al mateix punt en una ruta circular.
  • Distància i desnivell positiu: 10,5km +1100m (sortint del refugi) 
  • Track: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/volta-santuari-artiga-de-lin-port-de-la-picada-coth-dera-montjoia-94184664

 

ALTRES ACTIVITATS PER LA ZONA

 • Tuc de Molières pel coll dels Aranesos
 • Uelhs deth Joeu i Artiga de Lin
 • Malh dera Artiga
 • Artiga de Lin - Aigualluts - Maleïda (Aneto) - Artiga de Lin 

 

ALLOTJAMENT: Refugi Artiga de Lin (el preu de la MP està parcialment subvencionat pel club)

Mitja pensió (MP): 45€

 

IMPORTANT: 

 • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's
 • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 que cobreixi l'activitat que realitzaràs (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).


- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Cal dur tot el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements i autonomia per fer l'activitat. No hi haurà cap curs ni aprenentatge.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada Artiga de Lin
Trobada Artiga de Lin
Localització

Refugi dera Artiga de Lin

Veure plànol