Madteam

Escalada

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada d'Escalada: Coll de Nargó

Del Dissabte 15 de Abril al Diumenge 16 de Abril de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 10 de Abril de 2023 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15

La secció d'Escalada del Club proposa una trobada els dies 15 i 16 d'abril a Coll de Nargó.

Ens allotjarem al Refugi Cortiuda amb les següents tarifes:

  • Mitja pensió: 39
  • Allotjament per compte propi + sopar: 16

ACTIVITATS

El pla és gaudir de la zona d'escalada de Coll de  Nargó:
http://colldenargo.blogspot.com/2007/04/sectors-descalada-coll-de-nargo.html?m=1

Aquí trobarem tot tipus de vies i graus per passar una bona jornada: escalada esportiva, vies llargues, bona roca i bona orientació. Altres zones d'escalada molt a prop són: Roca Narieda, Perles....

Les activitats a fer cada dia seran decidides entre els participants amb un grup de telegram creat una setmana abans.

Per assistir a la trobada és imprescindible disposar dels coneixements i tot el material necessari per escalar amb autonomia, tant de primer com de segon. Recordeu que no es tracta d'un curs, ni d'un aprenentatge guiat.

 IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients  (portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precauciohns adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada d'Escalada: Coll de Nargó
Trobada d'Escalada: Coll de Nargó
Localització

Bar Thaussà

Veure plànol