Madteam

Secció Jove

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada d'escalada de la Secció Jove: Vilanova de Meià

Del Dissabte 18 de Desembre al Diumenge 19 de Desembre de 2021

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 13 de Desembre de 2021 a les 12:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 8

Trobada d'escalada de la secció jove (16 - 29 anys) a Vilanova de Meià. Ens trobarem el dissabte 18 de desembre a les 9h a Vilanova de Meià, on podrem gaudir d'un molt bon dia d'escalada. Posteriorment anirem a l'allotjament a descansar i parlar de les activitats pel dia següent. 

En aquesta trobada tindrem el suport del tècnic d'escalada Marc Vilaplana. La trobada està orientada a la via llarga, i és imprescindible tenir autonomia en via llarga equipada per assistir a la mateixa.

El cost de tenir un tècnic d'escalada a la trobada està completament subvencionat pel club.

 

 

Trobada de la Secció d'Escalada: Vilanova de Meia

 

Allotjament: Cal Cirera http://www.casacirera.com/ 

L'opció per a dormir es tractaria de les lliteres (12€). Els àpats ja es pagarien allà un cop decidim exactament el pla.

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat C o superior) vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.
3 - Tenir entre 16 i 29 anys d'edat (els menors d'edat cal que es posin en contacte amb info@madteam.org i caldrà que presentin una autorització signada pels seus tutors legals).

4 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements en escalada i autonomia per fer l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

5- Tenir autonomia en escalada en via llarga

Trobada d'escalada de la Secció Jove: Vilanova de Meià
Trobada d'escalada de la Secció Jove: Vilanova de Meià
Localització

Vilanova de Meià

Veure plànol