Madteam

Alta Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció d'Alta Muntanya a la Serra del Cadí

Del Dissabte 11 de Març al Diumenge 12 de Març de 2017

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dimarts, 7 de Març de 2017 a les 20:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 21

Dies 11 i 12 de març del 2017

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d´ Alta Muntanya (SAM).

En aquesta ocasió farem la trobada al bonic poble d' Estana a peus de la bonica serra del Cadi (Montellà I Marinet / La Cerdanya)

Ens trobarem al restaurant Cal Basté al mateix poble d´ Estana dissabte al vespre per compartir les activitats realitzades el dissabte i les que farem el diumenge, per sopar tots plegats.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer. La zona és perfecte per realitzar activitats de tots els nivells, des de les canals més clàssiques fins el mixte més exigent!

Activitats per la zona:
Alpinisme I canals de neu I gel:
- Canal Ordiguer
- Canal Amagada
- Canal Sabat
- Canal del Cristall
- Canal dels Troncs
- Diferents canals de diverses dificultats (piades I ressenyes a Cal Basté)

Rutes a peu I amb raquetes per els PR de la zona I fins el bonic Prat del Cadí.

Restaurant on ens trobarem i soparem (Lloc de trobada)
Cal Basté: Calle Major, 0 s-n, 25725 Montellà, Lleida - 973 51 53 45

Dormir:
Possibilitat de dormir al paller de Cal Basté (2€) pagament al mateix restaurant
Furgonetes Camper (aparcament poble)
Altres possibilitats per la zona I allotjaments a Martinet.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, aigua, menjar, farmaciola, etc).

El Club s'encarrega de realitzar l'inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida activitat oberta a persones amb la possibilitat de dormir en furgonetes i teniu l'opció de fer servir la casa rural com lloc d'estada, bar i menjars.

Requeriments

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2017. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).
2- Ser major d'edat i soci del club.
3- Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a altamuntanya@madteam.cat


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."

Trobada de la Secció d'Alta Muntanya a la Serra del Cadí
Trobada de la Secció d'Alta Muntanya a la Serra del Cadí
Localització

Estana

Veure plànol