Madteam

Alta Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció d'Alta Muntanya: Vall de Boí

Del Dissabte 22 de Juliol al Diumenge 23 de Juliol de 2017

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dijous, 20 de Juliol de 2017 a les 22:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 30

Dies 22 i 23 juliol 2017

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d'Alta Muntanya (SAM).

En aquesta ocasió farem la trobada a la zona de la Vall de Boi per poder realitzar les activitats estivals que vulgeu en una zona amb moltíssimes opcions.

Ens trobarem per fer pinya a l’aparcament de la presa de Cavallers i l´utilitzarem com a punt de partida per realitzar activitats per la zona. Allà mateix, dissabte a la nit farem una mica de xirinol•la fent un sopar de carmanyola tots junts i passarem la nit al mateix aparcament (vivac / vehicles /camper...). Després del sopar realitzarem un sorteig de material.

Si estàs interessat en baixar a dormir al càmping pots realitzar la teva reserva a:

Activitats per la zona:
També és una zona molt bónica per realitzar una bona activitat de muntanya, tan d´alta muntanya, escalada, senderisme com també per descobrir el bonic patrimoni romànic de tota la Vall declarat patrimoni de la humanitat de la UNESCO.

Ascensions:
- Bessiberri Sud
- Bessiberri Nord
- Comaloforno
- Punta Alta
- I moltissimes altres opcions!!

Crestes:
- Cresta de Tumeneja
- Cresta de Bessiberri
- Cresta de les Agulles de Travessani
- Cresta del Comalesbienes
- I altres opcions per descobrir!

Escalada Clàssica:
- Moltíssimes possibilitats amb diferents opcions tant d´ aproximació, grau, exposició... (Comalestorres, Pà de Sucre, Travessani, Cavallers...)

Escalada esportiva:
- Numerosos sectors al mateix poble i al seu voltant (4a- 7c)

Senderisme: (algunes de les propostes)
- Collada del Trumfo (1462m) 11,5 Km
- Abella, Gallinova, Serra del Pi . 23,52km
- Circular Coll de Trunfo 12.33Km
- Gallinova 13.18Km
- Visita al poble d´ Abella de la Conca

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, etc).

Requeriments

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2017. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).
2- Ser major d'edat i soci del club.
3- Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a altamuntanya@madteam.cat 


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."
Trobada de la Secció d'Alta Muntanya: Vall de Boí
Trobada de la Secció d'Alta Muntanya: Vall de Boí
Localització

Presa de Cavallers

Veure plànol