Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya: Parc Natural Posets-Maladeta

Del Dissabte 22 de Abril al Diumenge 23 de Abril de 2017

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dimecres, 19 de Abril de 2017 a les 20:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12
Inscrits: 10 | Pre-inscrits: 0

Dies 22 i 23 d'abril 2017

En aquesta ocasió farem la trobada al refugi lliure de Corones situat al Parc Natural Posets-Maladeta al pirineu d'Osca (Aragó).

L'accés al refugi es realitza per la pista de Vallibierna que surt del Pla de Senarta. Passat Benasc, a uns 6 km hi ha el desviament a la dreta al Pla de Senarta (just després d'un embassament), on també s'ubica el càmping municipal. Es creua l'esplanada del càmping, i deixant els lavabos a l'esquerra es pren una pista ascendent a la dreta. De seguida s'arriba a un punt amb una cadena. A l'estiu la pista està tallada i només es permet el trànsit d'un autobús d'ús públic i d'alguns taxis tot-terreny, però fora de temporada, la cadena està oberta i pot pujar qualsevol cotxe.
La pista habitualment no està en molt bon estat, sent a la primavera quan pitjor sol estar, podent fins i tot estar tallada per alguna allau de neu o de pedres. Aproximadament són unes 2 hores caminant des de Pla de Senarta fins al refugi.

El Refugi de Corones (1.970 m), és lliure, havent 2 lliteres de fusta on hi caben còmodament unes 12 persones, i podent dormir uns quants més a terra. A part hi ha una àmplia taula. En el mateix refugi hi ha un radiotelèfon per a emergències.

La idea és aprofitar per a fer activitats per la zona i trobar-nos tots el dissabte nit al refugi i sopar plegats. En aquest cas la trobada es realitza en un refugi lliure i per tant no hi ha la possibilitat de reservar plaça ni la certesa de tenir-ne havent-se inscrit a la trobada. Dependrà de l'ordre d'arribada i de la gent que hi hagi. El sopar evidentment serà de carmanyola i cadascú s'haurà de portar el seu. Tampoc hi ha mantes ni matalassos, per tant, cadascú s'haurà de portar el material propi per a fer nit a un refugi lliure d'alta muntanya.

Si algú vol fer nit divendres per la zona, al Pla de Senarta es pot dormir en furgoneta i prop de benasc al municipi del Run hi ha l'Alberg el Run (http://www.alberguesyrefugiosdearagon.com/refugio.php?id=19)

Activitats per la zona:
Ascensions al Pic de Vallibierna, Tuca de les Culebres, Castanesa, Aragüells, Cregueña, Aneto, Maldito, Tempestades, Margalida, Russell, travessia a Llauset (GR-11), etc

 

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.).

Requeriments

Material:
El propi per a l'activitat de muntanya que es vagi a realitzar (esquis, pells, casc, piolet, grampons, etc)
IMPRESCINDIBLE PORTAR ARVA, PALA I SONDA!!
Sac i màrfega per a dormir al refugi.

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2017. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."

Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya: Parc Natural Posets-Maladeta
Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya: Parc Natural Posets-Maladeta