Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya (SEM): Espot

Del Dissabte 11 de Gener al Diumenge 12 de Gener de 2020

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Divendres, 10 de Gener de 2020 a les 11:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 24
Inscrits: 10 | Pre-inscrits: 0

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Club Excta. Madteam organitzada per la Secció d´Esquí de Muntanya (SEM).

Allotjament: Alberg les Daines

Preus
Mitja pensió: 37 euros
Sopar: 12 euros

A causa de la falta de neu a la Vall de Bonabé, s’ha optat per canviar de zona d’Espot, unes de les portes d’entrada al Pac Nacional d’Aigües Tortes i l’Estany de Sant Maurici. El lloc on dormim es l’alberg de “Les Daines” situat a peu de pistes de l’estació d’esquí d’ Espot Esquí.

A part de la trobada d’esquí de muntanya, també ens trobarem amb el la gent que realitza el curs de técniques de descens, així que podrem riure i fer mes colla a l’hora de sopar. 

Respecte l’esquí de muntanya tenim tot tipus de posiblilitats, des de nivells principiants, com per exemple, anar pel costat de l’estació fins a la creu de l’Eixol per gaudir d’unes fantastiques vistes al Pirnireu català, com endinsar-se dins del Parc Nacional, segurament amb taxis per evitar el porteig inicial per falta de neu, i per ascendir cims emblematics com Pic de Monastero, Pic Subenuix, Pic de Ratera, Pic d’Amitges, Pic de Saboredo.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.).

Requeriments

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes: 
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. 
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat

Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya (SEM): Espot
Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya (SEM): Espot