Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció d'Esquí Muntanya (SEM): Llauset

Del Dissabte 7 de Març al Diumenge 8 de Març de 2020

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Divendres, 6 de Març de 2020 a les 15:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 27

Trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d'Esquí de Muntanya (SEM) a Llauset.

Allotjament: Refugi de Llauset

El refugi de Cap de Llauset, a 2.425m, és el refugi guardat més elevat del Pirineu sense interrupció. La seva elevada altitud permet desenvolupar activitats d'esquí de muntanya fins al final de la temporada (maig-juny). La seva localització, en la part meridional del massís de la Maladeta garanteix, a més, una insolació ideal per a evitar hipotèrmies o neus inestables, la qual cosa el converteix en una zona especialment favorable per al desenvolupament d'aquesta especialitat esportiva.

El refugi de Cap de Llauset posa en valor aquesta zona desconeguda per als esquiadors, convertint-se en un punt d'interès logísitic d'activitats, facilitant el descans de muntanyencs, i servint com un punt d'informació i de seguretat.

Accés hivernal: preguntar refu

Preus MP
FEEC: 40,9 euros
FEDME: 33,40 euros

Només disposem de 15 places en regim de mitja pensió.

A l'hora de fer la teva petició, a observacions pots indicar qualsevol intolerància alimentaria.

ALERTA: Crearem un grup de whatsapp per coordinar la trobada i t'afegirem (si no hi estàs d'acord ens ho comuniques a l'apartat d'observacions), on només inclourem els participants apuntats a través d'aquest formulari de la pàgina web.


Planning:
Dissabte que cada un organitzi les activitats que vulgui. Ens trobem al vespre al refu per sopar.
Diumenge campi qui pugui.

Links:

Rutes a la zona: us recomanem preguntar al refugi per les condicions de la neu i la ruta, consultar la meteo i el perill d’allaus

  • Ascensió al Vallibierna (Desnivell: 670m Distància: 8,5km): Ruta amb poca complicació. Sortint seguim el camí direcció oest just davant del refugi. Arribem en una cruïlla de camins i agafem el de la vall natural cap al sud oest travessant dos estanys. Per la ruta normal es considera el tresmil més assequible del pirineu.
  • Ascensió al Tempestades: Desnivell: 1.350m Distància: 15km
  • Ascensió a Russell Desnivell: 870m Distància: 8,5km
  • Ascensió al Margalida

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.).

Requeriments

REQUISITS
1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D) vigent pel 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pels dies de l'activitat (12 euros).
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat

 

Trobada de la Secció d'Esquí Muntanya (SEM): Llauset
Trobada de la Secció d'Esquí Muntanya (SEM): Llauset
Localització

Refugi Llauset

Veure plànol