Madteam

Secció Jove

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció Jove a Llauset

Del Dissabte 17 de Octubre al Diumenge 18 de Octubre de 2020

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 10 de Octubre de 2020 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

Ens estrenem com a nova secció del Club amb una Trobada al Refugi de Llauset.

Ens trobarem al refugi Cap de Llauset dissabte al vespre, on podrem sopar tots junts.

El Club s'encarrega de realitzar l´inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida

Places: 10
Allotjament: Refugi Cap de Llauset

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A SOCIS I SÒCIES DE 16 A 29 ANYS

PREUS

Targeta feec+fedme

  • Mitja pensió (sopar/dormir dissabte i esmorzar diumenge): 33,40 €
  • Només sopar i esmorzar: 21,20 €**

Targeta feec/o llicència temporal

  • Mitja pensió (sopar/dormir dissabte i esmorzar diumenge): 40,90 €
  • Només sopar i esmorzar: 23,70 €**

La pernocta amb tenda al costat del refugi està permesa (amb la normativa del parc), preu 0€

**El participant que només vulgui sopar i esmorzar al refugi, farà el pagament en el mateix refugi.

El participant que vulgui dormir al refugi té l'obligació de fer règim de mitja pensió. Són mesures Covid que estableix el refugi per mantenir-lo obert.

Si vols fer la teva reserva, però no disposes d'assegurança d'accidents, que sàpigues que la llicència temporal compta com llicència feec.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer. Igualment crearem un grup de whatsapp amb tots els participants a la trobada per poder gestionar horaris, compratir vehicles o altres dubtes.

La zona ofereix moltíssimes possibilitats: Ascensions , Escalada semi-esportiva, Escalada clàssica, Crestes, Trekking, Running,etc.

Activitats per la zona:

  • Ascensions: Vallibierna (3.056 m), Tuca de les Culebres (3.051 m), Pico de Russell (3.207 m), Pico de Margalida (3.239 m), Pico de Tempestades (3.278 m), etc.
  • Escalada Clàssica: Cara Sur del Vallibierna, cara NE del Pic de la Solana de Llauset.
  • Escalada semi-esportiva: Cara NE del Pic de la Solana de Llauset.
  • Crestes: Salenques-Tempestades, Vallibierna-Culebres, cresta SE de la Solana de Llauset, cresta S de la Solana de Anglios, etc.
  • Excursionisme: Per la zona passa el GR11 i es pot fer multitud d'excursions, accedint a diferents valls (Vall de Vallibierna, Vall de Llosars, Vall de Corones), visita a diferents estanys (estanyets d'Angliós, Botornás, Cap de Llauset, ibones de Vallibierna), etc.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, etc).

Requeriments

Accessos
La ruta més ràpida i segura és arribar amb cotxe fins al pàrquing habilitat que hi ha a l'embassament de Llauset i d'allí per sender a anar fins al refugi (1:30 de marxa aproximadament).

Per a arribar a l'embassament de Llauset hem d'agafar la carretera N-230 Lleida-Vielha, a l'altura de la població de Senet de Barravés, agafem la carretera que puja fins a la petita població d'Aneto. Un cop al poble d'Aneto, continuem per una carretera secundaria aproximadament uns 14 km. Poc abans d'arribar a l'embassament trobem uns túnels que ens permeten arribar fins al pàrquing. S'ha de vigilar per què el primer túnel es bifurca en dos i nosaltres hem d'agafar el de l'esquerra. El següent cal seguir-lo fins al fons per arribar a la zona d'aparcament de l'embassament de Llauset.

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2- Ser major d'edat i soci del club. 
3- Acceptar i acomplir les següents normes: 
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. 
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte, contacta amb nosaltres a info@madteam.org o a joves@madteam.cat 

Trobada de la Secció Jove a Llauset
Trobada de la Secció Jove a Llauset
Localització

Refugi de Llauset

Veure plànol