Madteam

Secció Jove

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de la Secció Jove: Coll de Merolla

Del Dissabte 29 de Maig al Diumenge 30 de Maig de 2021

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 16.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dimecres, 26 de Maig de 2021 a les 12:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 8

Trobada d'escalada de la secció jove en que ens reunirem el dia 29 de maig a les 9h al Coll de Merolla. Després de les activitats realitzades durant el dia, soparem al Refugi Coll de Merolla on podrem parlar sobre les activitats a realitzar el dia següent.

En aquesta trobada tindrem el suport del tècnic Marc Vilaplana, que en funció del nivell dels assistents, realitzarà diferents tallers (organització de reunions, autorescat, autoprotecció, ràpels,...).

El cost de tenir un tècnic d'escalada a la trobada està completament subvencionat pel club.

 

 

Opcions d'allotjament al refugi (MP: 38 euros):

  • Sopar: 16 euros (està inclòs en el preu de la trobada)
  • Dormir + esmorzar: 22 euros 

Recordeu seguir els protocols covid de la FEEC:

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per escalar per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat, amb total independència i autonomia.

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat C o superior) vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.
3 - Tenir entre 16 i 29 anys d'edat (els menors d'edat cal que es posin en contacte amb info@madteam.org i caldrà que presentin una autorització signada pels seus tutors legals).

4 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements en escalada i autonomia per fer l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada de la Secció Jove: Coll de Merolla
Trobada de la Secció Jove: Coll de Merolla
Localització

Refugi Coll de Merolla

Veure plànol