Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada RAQUETES: Cerdanya Nord

Del Dissabte 14 de Gener al Diumenge 15 de Gener de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 9 de Gener de 2023 a les 17:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Bones MADTEAM! 
Us portem la primera proposta de sortida de raquetes per la temporada 22/23, l'itinerari del cap de setmana és el següent:
 
  1. 14 de gener: Estació de Formigueres, pàrquing de l'estació (s'enviarà waypoint) a les 8:45h. Inici de l'activitat a les 9h.
  2. 15 de gener: Estació Puyvalador, pàrquing de l'estació (s'enviarà waypoint) a les 8:45h. Inici de l'activitat a les 9h.

Allotjament: ALBERG ANNA MARIA JANER

Hi ha dues opcions d'allotjament, la primera és a l'Alberg Anna Maria Janer, amb els diferents preus segons les edats, la segona és amb allotjament propi (furgo etc.), aquesta opció requereix agafar el sopar de dissabte al refugi per tal de sopar tots plegats.

  • MP (sopar, dormir, esmorzar): 
    • Majors de 25 anys: 33€
    • Entre 24 i 18 anys: 30€
    • Fins a 17 anys: 26€
  • Sopar+ allotjament per compte propi: 11€

 

itinerari

Nivell: Diumenge mig-baix (distància entre 10-14km i 700 metres de desnivell acumulat).

Dissabte Nivell Mig (distància entre 14-20  km i desnivell positiu proper a 1000 metres)

Material: Cal portar raquetes, grampons i bastons obligatòriament i piolet recomanable, és possible -si neva poc- que a l'inici de les rutes a cotes baixes no tinguem neu (cal preveure portar les raquetes penjades a la motxilla).

Sortides

Dissabte: ruta circular des de l'Estació de Formigueres als Estanys de Camporrells, trobada al pàrquing de l'estació (s'enviarà waypoint) a les 8:45h. Inici de l'activitat a les 9h. Nivell mig: la distància són uns 16-17km i quasi 900 de desnivell positiu, per tant cal estar en forma i haver anat amb raquetes.

https://ca.wikiloc.com/rutes-raquetes-de-neu/circular-formigueres-camporells-98549063

Diumenge: ruta d'anada i tornada des l'Estació Puyvalador al cim de Ginebre, trobada al pàrquing de l'estació (s'enviarà waypoint) a les 8:45h. Inici de l'activitat a les 9h. Nivell mig-baix: la distància són uns 11 km llargs i 700m de desnivell positiu, per tant cal estar en forma i haver provat a anar amb raquetes.

https://ca.wikiloc.com/rutes-raquetes-de-neu/pic-de-ginebre-121026112

 

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat (raquetes, piolet, grampons, bastons, etc.)
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada RAQUETES: Cerdanya Nord
Trobada RAQUETES: Cerdanya Nord
Localització

Estació d'esquí formigueres

Veure plànol