Madteam

Alta Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Secció Alta Muntanya: Llauset

Del Dissabte 16 de Setembre al Diumenge 17 de Setembre de 2017

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dijous, 14 de Setembre de 2017 a les 21:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15

Dies 16 i 17 setembre 2017

En aquesta ocasió farem la trobada al Parc Natural Posets Maladeta, al refugi de Cap de Llauset, situat al terme de Montanuy.
Ens trobarem al refugi Cap de Llauset dissabte al vespre, on podrem sopar tots junts.

El Club s'encarrega de realitzar l´inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida

Places: 15
Allotjament: Refugi Cap de Llauset

PREUS
Targeta fedme
Dormir: 11,20 euros
Esmorzar: 5,60 euros
Sopar: 14 euros
Mitja pensió: 30,80 euros

Targeta feec
Dormir: 16,80 euros
Esmorzar: 6,10 euros
Sopar: 16,00 euros
Mitja pensió: 38,90 euros

És obligat fer nit, norma del refugi.

Si vols fer la teva reserva, però no disposes d'assegurança d'accidents, que sàpigues que la llicència temporal compta com llicència feec.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer. La zona ofereix moltíssimes possibilitats: Ascensions , Escalada semi-esportiva, Escalada clàssica, Crestes, Trekking, Running,etc.

Activitats per la zona:

  • Ascensions: Vallibierna (3.056 m), Tuca de les Culebres (3.051 m), Pico de Russell (3.207 m), Pico de Margalida (3.239 m), Pico de Tempestades (3.278 m), etc.
  • Escalada Clàssica: Cara Sur del Vallibierna, cara NE del Pic de la Solana de Llauset.
  • Escalada semi-esportiva: Cara NE del Pic de la Solana de Llauset.
  • Crestes: Salenques-Tempestades, Vallibierna-Culebres, cresta SE de la Solana de Llauset, cresta S de la Solana de Anglios, etc.
  • Excursionisme: Per la zona passa el GR11 i es pot fer multitud d'excursions, accedint a diferents valls (Vall de Vallibierna, Vall de Llosars, Vall de Corones), visita a diferents estanys (estanyets d'Angliós, Botornás, Cap de Llauset, ibones de Vallibierna), etc.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, etc).

Requeriments

Accessos
La ruta més ràpida i segura és arribar amb cotxe fins al pàrquing habilitat que hi ha a l'embassament de Llauset i d'allí per sender a anar fins al refugi (1:30 de marxa aproximadament).

Per a arribar a l'embassament de Llauset hem d'agafar la carretera N-230 Lleida-Vielha, a l'altura de la població de Senet de Barravés, agafem la carretera que puja fins a la petita població d'Aneto. Un cop al poble d'Aneto, continuem per una carretera secundaria aproximadament uns 14 km. Poc abans d'arribar a l'embassament trobem uns túnels que ens permeten arribar fins al pàrquing. S'ha de vigilar per què el primer túnel es bifurca en dos i nosaltres hem d'agafar el de l'esquerra. El següent cal seguir-lo fins al fons per arribar a la zona d'aparcament de l'embassament de Llauset.

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2017. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).
2- Ser major d'edat i soci del club.
3- Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a altamuntanya@madteam.cat

Trobada Secció Alta Muntanya: Llauset
Trobada Secció Alta Muntanya: Llauset
Localització

Refugi de Llauset

Veure plànol