Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada secció Excursionisme: Volta a la Serra del Cadí

Del Dissabte 18 de Maig al Diumenge 19 de Maig de 2024

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dijous, 16 de Maig de 2024 a les 17:30h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

Els dies 18 i 19 de maig, la Secció d'Excursionisme del Club, ha preparat una trobada a la Serra del Cadí per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

 

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al Refugi Prat d'Aguiló amb els següents preus: 

Mitja pensió federat: 43,20 €

Mitja pensió NO federat: 52,60 €

ACTIVITATS

Wikiloc

Dissabte: 

Bonica ruta sortint des del Santuari de Bastanist, en la que ens enfilarem seguint el camí vell passant per la Borda del Baster i el Coll de Sit fins al poble d’Estana, des d’on continuarem pujant fins el conegut Prat de Cadí.

Pujarem pel Camí dels Collets, tot resseguint la falda de l’abrupte cara N de la Serra del Cadí, entre magnífics boscos i travessant un seguit de collets ens portarà fins a les verds pastures del Prat d’Aguiló.

Diumenge:

Per completar el cercle anirem fins al Coll de l’Home Mort, on agafarem un bonic camí que ressegueix el Cingle de l’Espluga i passant per Ca l’Escàs i les Valls retornarem al Santuari de Bastanist.

Requeriments

1 - Ser soci del club. 

2 - Tenir vigent la Llicència Federativa (A o superior). En cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal pel cap de setmana al realitzar la inscripció. Cal tenir en compte, no obstant, que la FEEC ha limitat aquesta opció a un màxim de 5 llicències temporals per persona i per any, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit. En cas de tenir una Llicència federativa amb una altra entitat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:

  • El Club no organitza activitat esportiva. L’objectiu de les trobades és únicament el debat de les activitats que cada participant vol realitzar, l’intercanvi oral de coneixement i experiències entre els participants i un mitjà de coneixença entre els diferents membres de les seccions.

    Al marge de la trobada, les persones participants, de forma totalment auto-organitzada i sota la seva total responsabilitat, poden  realitzar activitats de muntanya de diferents nivells i dificultats. Per tant, és obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat amb total independència i autonomia.

  • És obligatori prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona, haver preparat l'activitat, etc). Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la FEEC: https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 
  • És obligatori dur el material adequat per l'activitat.
  • Les persones participants coneixen els riscos que comporten les activitats de muntanya que puguin realitzar de forma auto-gestionada amb altres participants de la trobada i eximeixen de qualsevulla responsabilitat al  C.E. Madteam i a les persones voluntàries de l’entitat i la resta de participants de la trobada. Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
  • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
  • El transport de persones és a càrrec de cada participant.
  • El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes, així com de la Normativa d'inscripció i participació a les trobades i activitats del Club Excursionista Madteam disponible al següent enllaç: https://www.madteam.org/pagina/normativa-activitats
Trobada secció Excursionisme: Volta a la Serra del Cadí
Trobada secció Excursionisme: Volta a la Serra del Cadí
Localització

Santuari de Bastanist

Veure plànol