Madteam

Secció Jove

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Secció Jove: Pla de Beret

Del Dissabte 16 de Desembre al Diumenge 17 de Desembre de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 11 de Desembre de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre la Secció Jove del Club, ha preparat una trobada al Pla de Beret per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem a l'Alberg Era Garona 

Els preus són:

- MP: 31 

- Només sopar:  12 €

ACTIVITATS

Les activitats a fer cada dia seran decidides entre els participants a la trobada, aquestes es poden fer amb esquís de muntanya, raquetes, o bota i grampons.

Cap des Closos Wikiloc

Tuc de Beret i Vall de Marimanha Wikiloc

Cap de Marimanha Wikiloc

Tuc der Òme Wikiloc

Tuc de Parros Wikiloc

Material Obligatori:

  • Esquís de muntanya i pells de foca o raquetes
  • Botes d'esquí de muntanya
  • Grampons i piolet
  • Casc
  • Roba adequada (mínim 3 capes superiors)
  • DVA, pala i sonda

IMPORTANT:

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC D mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (D o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana
2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada Secció Jove: Pla de Beret
Trobada Secció Jove: Pla de Beret
Localització

Parking del Pla de Beret

Veure plànol