Madteam

Secció de Raquetes

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Secció Raquetes: Estanys de la Pera

Del Dissabte 2 de Març al Diumenge 3 de Març de 2024

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Divendres, 23 de Febrer de 2024 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Els dies 2 i 3 de març, la Secció de Raquetes del Club ha preparat una trobada als Estanys de la Pera per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al Refugi Estanys de la Pera amb els següents preus: 

Mitja pensió federats: 44,50 €

Mitja pensió NO federats: 53,90 €

 

ACTIVITATS

Les activitats a fer cada dia seran decidides entre els participants a la trobada. Algunes de les propostes són:

Dissabte: 

 • Aproximació al refugi i visita als Estanys de la Pera. Wikiloc
 • Ascenció al Perafita (2.753 m). Wikiloc

Diumenge: 

 • Ruta pels cims propers al refugi: Pic de Sirvent (2748m), Pic dels Estanyons (2834m), Tossal Bovina (2842m) i Coma Extremera (2810m), es poden fer un o dos, o tots, i tornada cap el refugi i desfer l’aproximació en baixada.
 • Tossal Bovinar i circular fins tornar al refugi de Pollineres a meitat de camí d’Aransa.Wikiloc
 • Coma Extremera (2.809 m). Wikiloc
 • Pic dels Estanyons (2.834m), Tossal bovina (2.842m) i Coma Extremera (2.810m). Wikiloc

Dificultat: Moderada

Material Obligatori:

 • Roba adequada (mínim 3 capes superiors)
 • Grampons i piolet  (segons activitat i estat del terreny)
 • DVA, pala i sonda (excepte activitats en dominis controlats - circuits a pistes d'esquí)

Requeriments

1 - Ser soci del club. 

2 - Tenir vigent la Llicència Federativa (C o superior). En cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal pel cap de setmana al realitzar la inscripció. Cal tenir en compte, no obstant, que la FEEC ha limitat aquesta opció a un màxim de 5 llicències temporals per persona i per any, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit. En cas de tenir una Llicència federativa amb una altra entitat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:

 • El Club no organitza activitat esportiva. L’objectiu de les trobades és únicament el debat de les activitats que cada participant vol realitzar, l’intercanvi oral de coneixement i experiències entre els participants i un mitjà de coneixença entre els diferents membres de les seccions.

  Al marge de la trobada, les persones participants, de forma totalment auto-organitzada i sota la seva total responsabilitat, poden  realitzar activitats de muntanya de diferents nivells i dificultats. Per tant, és obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat amb total independència i autonomia.

 • És obligatori prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona, haver preparat l'activitat, etc). Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la FEEC: https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 
 • És obligatori dur el material adequat per l'activitat.
 • Les persones participants coneixen els riscos que comporten les activitats de muntanya que puguin realitzar de forma auto-gestionada amb altres participants de la trobada i eximeixen de qualsevulla responsabilitat al  C.E. Madteam i a les persones voluntàries de l’entitat i la resta de participants de la trobada. Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
 • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
 • El transport de persones és a càrrec de cada participant.
 • El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes, així com de la Normativa d'inscripció i participació a les trobades i activitats del Club Excursionista Madteam disponible al següent enllaç: https://www.madteam.org/pagina/normativa-activitats
Trobada Secció Raquetes: Estanys de la Pera
Trobada Secció Raquetes: Estanys de la Pera
Localització

Pàrquing Estació d’esquí nòridc d’Aransa

Veure plànol