Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada SEM MADTEAM: Cerdanya Nord

Del Dissabte 14 de Gener al Diumenge 15 de Gener de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 9 de Gener de 2023 a les 17:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 34

Us presentem la 2a trobada de la SEM de la temporada 22/23 a la Cerdanya Nord. La trobada és donarà el cap de setmana del 14 i 15 de gener del 2023.

Les activitats a realitzar seran decidides entre els participants a través d'un grup de telegram que es crearà, com en totes les activitats organitzades pel club, la setmana abans.

 

Activitats i ascensions per la zona proposades:

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/cambre-daze-23250782 12,5km +1150m dificultat mitjana, trams aeris

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/vall-de-planes-descens-per-cambredase-23231167  15,6km +1200m Dificultat mitjana

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/cambra-dasse-8578364 10,6km +1000m Dificultat baixa

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/pic-rodo-8979262  15,7km +1400m Dificultat mitjana

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/puig-de-dorria-des-de-valcebollere-47317411 12km +800m Dificultat fàcil

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/tossal-del-pic-dels-lladres-2662m-per-vallcebollera-cerdanya-47122076? 14km +930m Dificultat fàcil

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/puyvalador-estany-de-querigut-34151526 16km +1200m Dificultat mitjana

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/puigvalador-vall-boutadiol-pic-ginevre-21740686  13km +1100m  Dificultat fàcil

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/pic-de-la-tribune-des-de-puigvalador-21978512  16km +1300m Dificultat mitjana

Allotjament: ALBERG ANNA MARIA JANER

Hi ha dues opcions d'allotjament, la primera és a l'Alberg Anna Maria Janer, amb els diferents preus segons les edats, la segona és amb allotjament propi (furgo etc.), aquesta opció requereix agafar el sopar de dissabte al refugi per tal de sopar tots plegats.

 • MP (sopar, dormir, esmorzar): 
  • Majors de 25 anys: 33€
  • Entre 24 i 18 anys: 30€
  • Fins a 17 anys: 26€
 • Sopar+ allotjament per compte propi: 11€

 

 

Material Obligatori:

 • Esquís de muntanya i pells de foca
 • Botes d'esquí de muntanya
 • Grampons i piolet
 • Casc
 • Roba adequada (mínim 3 capes superiors)
 • Pala, Arva i Sonda

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC D mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (D o superior) vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat (raquetes, piolet, grampons, bastons, etc.)
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada SEM MADTEAM: Cerdanya Nord
Trobada SEM MADTEAM: Cerdanya Nord
Localització

Alberg Anna Maria Janer, de Llivia

Veure plànol