Madteam

Wild Women Team

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Wild Women: Vall d’Aran

Del Dissabte 17 de Setembre al Diumenge 18 de Setembre de 2022

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 12 de Setembre de 2022 a les 16:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

La idea de l’activitat es fer una circular en dos dies dormint a l’aire lliure amb tenda o fent vivac en una zona sense dificultats per poder se iniciar en aquesta pràctica.

El primer dia es fa l’aproximació a Espai Natural de Sant Joan de Toran passant pel Llac de Montoliu, si el grup està animat, el primer dia es pot dur a terme la primera ascensió i dormir a major alçada.

El segon dia es farà l’ascensió al Tuc de Colomers i Tuc de Mouberme i tornant al punt d’inici visitant les Mines de Liat. Ambdues ascensions es poden fer deixant la motxilla en diferents zones de pas per tal de no carregar-la al tram final del cim. Es farà caliu al final de la jornada una birreta o cafè calent.

 

Wikiloc | Ruta GRAN TUC DE COLOMERS

 

S’ha de portar calçat adequat, motxilla de ruta amb roba adequada incloent roba d’hivern, sac i màrfega. Es recomana disposar de funda de Vivac o tenda. Ens organitzarem al grup de telegram per decidir on volem dormir i en quin format així com si calgués, per compartir tendes.

Es imprescindible portar dos àpats de dinar, un sopar i un esmorzar, així com recomanem portar alguna mena de complement per fer l’excursió. Es imprescindible disposar d’almenys 2L d’aigua a la motxilla tot i que la zona es molt humida i disposa de diferents rierols d’alta muntanya.

Itinerari: https://www.komoot.es/tour/907405456?ref=wtd 

 

IMPORTANT: 

  • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's i ser soci del club.
  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 de modalitat A o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).


- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Cal dur tot el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements i autonomia per fer l'activitat. No hi haurà cap curs ni aprenentatge.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada Wild Women: Vall d’Aran
Trobada Wild Women: Vall d’Aran
Localització

Refugi de Saut deth Pish, Espai Natural Protegit de Sant Joan de Toran, Vall d’Aran

Veure plànol