Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Tuc de Parrós (sortida esquí de muntanya- SEM)

Del Dissabte 2 de Març al Diumenge 3 de Març de 2013

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 45.00 €
Preu no socis: 45.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 23 de Febrer de 2013 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 20
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Ininerari

Sortida d'esquí de muntanya, organitzada per la secció d'esquí del club (SEM)

 

Descripció

Dissabte 2 de març:Quedarem a Esterri per pujar el Pic de Pinetó, una excursió facileta a l'abast de tothom.

Diumenge 3 de març:Quedarem al pàrking del Pla de Beret a les 8.30 del matí per enfilar cap al Tuc de Parrós (2727 m). Enfilarem la pista cap a Montgarri i a l'alçada de la cabana de Parrós, girarem per enfilar la vall que pujar a l'esquerra  de les Taules de Parros, pujant per una pala dreta però molt franca fins al llom que donar a l'avantcim. D'allà, amb grampons, arribarem al cim. De baixada, desfarem el camí fins la fons de la pala, tornarem a posar pells i pujarem al Tuc de Pedescals, d'on farem una baixada directa sobre el Pla de Beret.En total ens sortiran uns 1200 metres de desnivell positiu, i unes 6 hores. Segons condicions, podrem optar també  per fer la volta al Marimanha.

 

 

Fitxa Tècnica

Allotjament al Refugi del Gerdar. - web refugiMitja pensió (sopar i dormir dissabte + esmorzar diumenge) 33 eurosSopar dissabte - 14 eurosDutxa - 1 euro

Pels qui vagin amb furgo  teniu lloc una mica més amunt del refugi.Apunteu la vostra preferència per que s'han reservat places al refugi però cal concretar-los la gent exacte que serem amb sopars i esmorzars.Qui vulgui dormir allà divendres pot gestionar-s'ho ell mateix al següent mail: refugidelgerdar@gmail.com o trucant al: 619044476

 

 

Accesos

 

Requeriments

Administratius:- Llicència federativa 2013 (modalitat D). En cas de no ternir.ne el club et pot facilitar el tramit de la mateixa pel cap de setmana (12 euros)- Ser soci del club.

Material obligatori:- Arva, pala i sonda. - Esquis de muntanya, pells de foca i ganivetes- Roba tècnica adequada (guants, ulleres, jaqueta i pantaló paravent, barret...etc)

 

Tuc de Parrós (sortida esquí de muntanya- SEM)
Tuc de Parrós (sortida esquí de muntanya- SEM)