Madteam

Corredors de Muntanya 

Sortida nocturna per Collserola

Aprofitant la nit de lluna plena vaig poder gaudir d'una forma diferent de còrrer, enmig de la solitut i la tranquilitat de la nit. És una bona manera de gaudir de la muntanya i de les vistes nocturnes de la ciutat de Barcelona.

Vaig sortir de Vallvidrera als voltants de les nou amb la llum del frontal ja encesa, ja que els arbres no deixen passar la claror de la lluna i la foscor és gairebé total. Des del carrer del Parc de la Budellera surt una pista de baixada que, passant pel Revolt de les Monges, ens porta cap a l'església de Santa Maria de Vallvidrera i després cap al pantà, on els veïns estaven gaudint d'un sopar a la fresca.

Travessant la carretera s'arriba a la Vil.la Joana i al Centre d'Informació del Parc de Collserola, des d'on, per una bona pista, es remunta per l'altra part de la vall fins a arribar, per darrere del Tibidabo, a la carretera de l'Arrabassada. Una vegada arribats a la carretera ja vaig poder apagar el frontal. Les llums del Parc d'Atraccions del Tibidabo i la claror de la lluna eren suficients per còrrer sense problemes tot seguint el voral de vianants fins a arribar al punt de sortida.

Tornar