Zona privada
Madteam

Publicació

  • Enric
  • 03/08/2019
  • 2 comentaris

publicació al mur de la secció Alta Muntanya

Anar al mur

03agost
Enric  Fa 9 mesos   03/08/2019 - 19:43

Hola,

El proper 25 d'agost comencem amb el meu company Jaume una travessa que si les forces ens acopanyen ens ha de portar des del refugi de Larribet fins al de Vallferrera enllaçant els 11 tres mils principals del Pirineu: Balaitous, Vignemale, Monte Perdido, La Munia, Pic Long, Bachimala, Posets, Perdiguero, Aneto, Comaloformo i la Pic d'Estats, la majoria d'ells per rutes no habituals. Tenim previst de fer-ho en 24 dies però tampoc tenim cap pressa car tots dos estem jubilats... No farem servir cap tipus de vehícle i aprofitarem al màxim la xarxa de refugis, amb algún vivac inclòs.

El projecte l'hem batejat amb el nom de "2 Reines i 9 Reis" i la idea de la travessa l'hem tret del llibre d'en Luis Alejos "PIRINEOS, guia de los 3000". En total farem més de 360 km i més de 31.000m de desnivell.

Si ens voleu seguir ens trobareu a l´Instagram  #2reinesi9reis on anirem publicant cada una de les etapes.

Seguim!

  • 2 comentaris
Lucia  5 ago 12:34

Molt bé! Us anirem seguint!

Josep  5 ago 13:13

Felicitats per el projecte. Ja m'agradaria repetir els 11 reis tots seguits; si els genolls aguanten, veurem l'estiu vinent. El que no veig clar es l'equip mínim que s'ha de dur, dons no es el mateix que fer la Transpirinenca. L'excés de pes pot ser un gran obstacle. Ja seguiré els vostresinformes. Sort en la salut i el temps.