Zona privada
Madteam

Publicació

  • Julian
  • 21/01/2019
  • 9 comentaris

publicació al mur de la secció Alta Muntanya

Anar al mur

21gener
Julian  Fa 8 mesos   21/01/2019 - 20:27
Bones a tothom, aquest estiu tinc pensat anar als Alps suïssos a fer la Dome de Mishabel per la via normal, la idea es fer una escapada de quatre dias, encara no he determinat si fer refugi o vivac ni tampoc les dates, si algú està interesat podriem fer el plan conjuntament, estic obert a idees, si hi ha algú interesat envieu-me privat, salutacions!!
  • 9 comentaris
Julian  24 feb 20:01

torno a recordar aquest post,per si hi ha algú interessat.

Eva  9 abr 11:00

Hola Julian, jo també estic interessada a fer una ascenció als Alps aquest estiu, tot just estava començant a pensar com, quan i amb qui. En podem parlar.

Julian  9 abr 11:41

Hola Eva, quasi havia oblidat la idea ja qjue no trobava gent disposada, la idea original es la que vaig posar al comentari original, les dates son elastiques, la idea resumida seria fer el Dome de Mishabel per la via normal que es la menys tecnica, pots mirar-te molts videos a internet per informar-te, seria fer quatre dies, el primer de viatge fins Rando a Suïsa, aqui fer nit en hotel, cotxe, pensió(a decidir) el segon dia d'aproximació ,dormir al refu , tercer dia de cim i baixar fins el cotxe, tornariem a dormir a Rando i el quart dia de tornada, es una pallisa pero val la pena, d'aquesta manera vaig fer l'any pasat el Dome de Neige dels ecrins

Julian  9 abr 11:46

Jo soc bastant tot terreny i m'adapto al que sigui, des de fer nits a hotel fins dormir en el cotxe o en camping, he fet diversos 3000 dels pirineus i un 4000 als alps, tecnicament seria mes aviat novell, però tema encordament, autorescat i progressió amb crampos i piolet cap problema, també he fet algunes canals típiques com el vermicelle a cambre d'ase o canal del cristall a la serra del Cadí, si veus que tu ets mes tecnica i prefereixes gent mes preparada,cap problema, m'ho pots dir sense embuts, si vols parlar per telefon o qualsevol altre mitjà , endavant.

Eva  11 abr 22:46

Hola Julian, pel que expliques sembla que més o menys tenime el mateix nivell tècnic. Jo he fet molts 3000 hivernals i no hivernals al pirineu, un 4000 als alps poc tècnic i varies canals fàcils com la vermichell, la gigolò, alguna via en gel. També ultimament estic fent via llarga d'escalada. Tema alpinisme bàsic com progressió amb piolet i grampons cap problema. Progressió en ensable també. Tema autorescat en glacera he fet algun curs i ho he practicat algún cop però ho hauria de refrescar.

Eva  11 abr 22:51

La teva proposta està molt be, si que es cert que es una mica pallissa de cotxe. Jo en principi tinc disponibilitat de dies. Sí podem parlar a veure si ens entenem i també proposar-ho a algu altre per fer una mica més de pinya (per fer una cordada de tres o dues de dos). Jo també soc tot terreny en el sentit allotjament, de fet camping seria la opció que més em quadraria. Si vols parlem per telèfon 696754896 o quedem per fer un café i mirar la ruta plegats.

Julian  12 abr 12:08

hola Eva, estic d'acord amb tu que si podem montar un parell de cordades millor,tant per seguretat com per compartir despesses, si coneixes algú que volgui venir endavat, tema camping també crec que es la milllor opcció, et paso el meu telefon 609816341, quan creguis convenient quedem per fer un cafe ,ens coneixem i parlem del tema, en referencia a fer mes dies jo ho tinc limitat per que estic casat amb dues filles i una escapadeta de 4 dies es el maxiim que puc demanar, pero anem parlant a veure que surt.

Jaume  4 jun 23:10

Hola! Com porteu aquest projecte? Jo em podria sumar,. depenent de les dates...

Julian  5 jun 14:05

Hola jaume, jo m'he baixat del projecte,enviaa-li privat a l'Eva a veure ella que fa.