Madteam

Bicicleta de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

BTT: Cales de Begur

Diumenge, 9 de Juliol de 2023 de 08:30 a 19:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 3 de Juliol de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Pel Diumenge 9 de Juliol la secció BTT ha preparat una volta circular per les cales de Begur.

L'itinerari es realitzarà en sentit horari (en sentit invers al track).

En els primers 10km es pot fer una parada a la platja del Racó per després continuar seguint la costa passant pel Puig Rodó d'Aiguafreda, Cala d'Aiguafreda, Sa Tuna, Puig des Cau, Cap de Begur, Puig de Sa Guardia fins arribar a la Platja d'Aiguablava on hi ha la possibilitat de banyar-se i després poder encarar la tornada cap a Begur.

Caldrà ser autosuficient i dur el material necessari així com aigua i menjar per afrontar tota la jornada. 

Track: Wikiloc

Distància: 37 km

Desnivell: +1200 m

Dificultat: Moderada

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precauciohns adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

BTT: Cales de Begur
BTT: Cales de Begur
Localització

C/ Carles d'Homs, 10, 17255 Begur, Girona

Veure plànol