Madteam

Secció Jove

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada Secció Jove: Benasque

Del Dissabte 6 de Maig al Diumenge 7 de Maig de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Diumenge, 30 de Abril de 2023 a les 13:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 8

Els dies 6 i 7 de maig la Secció Jove del Club ha preparat una sortida a Benasque, per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

ALLOTJAMENT

L'allotjament serà al refugi Renclusa on la mitja pensió té el següent preu:

  • Preu federats FEEC: 38€
  • Preu no federats FEEC: 45€

ACTIVITATS

Les activitats per la zona es decidiran entre els participants, així com l’itinerari o itineraris a seguir durant els dos dies de la trobada. Amb aquesta finalitat es crearà un grup de Telegram per parlar dels detalls de la Trobada entre els participants la setmana abans. Es podran realitzar activitats de diferent nivell d’esqui de muntanya, alpinisme, senderisme, escalada… etc depenent de l’interès dels participants i la quantitat de la neu. Entre les possibles activitats es proposen a tall indicatiu:

Aneto (3404m):

https://www.wikiloc.com/back-country-skiing-trails/aneto-desde-la-renclusa-bajada-por-aigualluts-13542959

Maladeta (3308m):

https://www.wikiloc.com/back-country-skiing-trails/maladeta-3-308-m-desde-la-besurta-36710092

Pico de Alba (3118m):

https://www.wikiloc.com/back-country-skiing-trails/pico-de-alba-desde-la-besurta-17669709

Diente de Alba (3136m):

https://www.wikiloc.com/back-country-skiing-trails/diente-de-alba-3136m-1623357 

 IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC D mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients  (portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precauciohns adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (D o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada Secció Jove: Benasque
Trobada Secció Jove: Benasque
Localització

Llanos del Hospital

Veure plànol