Zona privada
Madteam

Bicicleta de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Volta circular per les ermites de Vic

Dissabte, 1 de Juliol de 2017 de 08:00 a 19:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dijous, 29 de Juny de 2017 a les 23:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: il·limitades
Inscrits: 3 | Pre-inscrits: 0

Dia 1 juliol 2017

Ruta per conèixer les ermites del terme municipal de Vic, seguint bàsicament l'Anella Verda i els recorreguts ambientals del riu Gurri, el riu Mèder i Sant Sebastià.

L'Anella Verda de Vic és un circuit natural al voltant de la ciutat, articulat per un grup d'enclavaments d'alt valor ecològic, paisatgístic, històric i cultural.

Iniciem la ruta a l'aparcament públic del costat de la comissaria dels Mossos. El primer espai d'interès ambiental per on passarem serà el bosc del puig dels Jueus. Poc després creuarem el pont d'en Bruguer, d'estil gòtic, per anar a buscar la primera ermita, Sant Francesc-s'hi-moria. En aquest punt començarem el recorregut del Gurri que farem de manera íntegre fins al meandre de Benages. A partir d'aquí, agafem l'Anella Verda i anem assolint les diferents ermites. En algun punt abandonarem l'Anella per trobar més ermites. Una vegada creuem la carretera de Santa Eulàlia, seguirem el recorregut de Sant Sebastià que és la única pujada forta de la ruta. Baixarem per corriols i pistes forestals emboscades per enllaçar altre cop amb l'Anella. Seguim un tram del recorregut del Mèder i prenem el camí cap a Sant Sixt, última ermita de la ruta. Poc després arribarem a l'Alberg Canonge Collell, centre BTT de la Plana de Vic.

Distancia: 43 km
Desnivell: 600 m

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) ens podrem coordinar amb el horari i punt de trobada, amb altres companys del Club.

Requeriments

Material recomanat:
Bicicleta de muntanya, menjar per tot el dia, aigua, roba adequada (roba d'abric i pluja), motxilla, mapa de la zona, recanvis btt.

Cal estar en possessió de la targeta de la FEEC o similar.
En cas de no tenir-ne el club te'n pot tramitar una assegurança temporal pel dia de l'activitat. (6 euros).

PREU
Federat: 0 euros
No federat: 6 euros (inclou assegurança)

Activitat organitzada pel la Secció de BTT


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."

Volta circular per les ermites de Vic
Volta circular per les ermites de Vic
Localització

Vic

Veure plànol