Madteam

Bicicleta de Muntanya

BCN-Montserrat GR6

La ciutat es desperta i el Lluís, el Josep i jo comencem la ruta en BTT que ens portarà des de Barcelona ciutat fins al Monestir de Montserrat, resseguint pràcticament sencer el recorregut del GR6. Amb les primeres llums del dia enfilem cap al Tibidabo, passant per Vista Rica, des d'on baixem en direcció Sant Cugat pel Torrent de la Font Groga.

Creuem Sant Cugat, aprofitem per fer un cafè, i passem pel costat del Centre d'Alt Rendiment i per la pista forestal que voreja les instal·lacions de l'empresa HP. Travessem la carretera de Sant Quirze del Vallès , remuntem la Serra de Galliners fins a arribar a Rubí Les Fonts i ens dirigim cap a Ullastrell, des d'on baixem cap a la Riera de Gaià per creuar-la. Després de remuntar la riera, ràpidament arribem a Olesa de Montserrat per una pista amb una forta baixada. Aprofitem per fer l'entrepà i agafar forces de cara a la pujada final que ens espera quan arribem a Monistrol i haguem de pujar fins al Monestir.

Aquesta pujada final se'ns fa dura a causa dels quilòmetres que ja portem acumulats a les cames, però amb un últim esforç, arribem finalment al Monestir, amb la satisfacció de la feina ben feta.

Tornar