Madteam

Esqui de Muntanya

Curs d'Esquí de Muntanya (27-28 desembre)

Dissabte 27: Ens trobem a Vall de Núria, el dia és molt ventós i les temperatures força baixes, però això no ens impedeix començar el curs fent una bona introducció al material dins del nostre local.
Quan les condicions semblen millorar, sortim fora i ens iniciem en la tècnica de lliscament tot pujant direcció a l'alberg Pic de l'Àliga; cada cop el vent és més fort i ens obliga a refugiar-nos dins de l'alberg per refer-nos. Després de fer una baixada fins al local, dinem i fem la teòrica i pràctica de recerca de DVA i protocol de rescat en allaus.
El dia no ha acompanyat gaire, però s'ha pogut fer bona part dels tallers programats.
Diumenge 28: Avui el vent torna a ser protagonista, gràcies a això, les pistes queden tancades però nosaltres hi podem accedir amb les pells posades. Avui toca fer una bona pràctica de voltes progressives, voltes maria i transicions; de mica en mica anem guanyant alçada però el temps se'ns tira a sobre i fem mitja volta per anar a dinar a cobert, ja que el vent bufa de valent.
Com que ahir es va disposar de poc temps per fer la pràctica de DVA, avui la tornem a fer, així com una pràctica de gramponatge i autodetencions.

Tornar