Madteam

Esqui de Muntanya

Curs d'Esquí Muntanya 2 FEEC

Finalitzem amb molta satisfacció el curs d'esquí de muntanya de nivell 2. El curs ha comptat amb la participació de 8 cursetistes que, tot i no tenir un nivell homogeni, s'han adaptat correctament als requisits i objectius del curs. En aquest sentit, s'han repassat aspectes de seguretat i nivologia i s'ha aprofundit en les tècniques de progressió i descens en pendents amb més de 30º. En un curs de nivell 2 hi té un pes important la tècnica alpina i per tant, s'ha dedicat temps a treballar la progressió amb grampons en diferents pendents, les tècniques d'autodetenció i ancoratges per assegurar i rapelar sobre neu.
Les sortides pràctiques del primer cap de setmana es van desenvolupar a les pistes de Masella i a l'entorn de la Molina, amb aquestes últimes ja tancades, les del segon cap de setmana es van fer a Ulldeter. En aquesta zona i com a cloenda del curs, es va realitzar una petita travessa enllaçant dos cims clàssics de la zona com el pic de Bacivers i el Bastiments, tot posant en pràctica tot el treballat en el curs.
Finalment, cal destacar la bona predisposició dels participants i el bon ambient generat durant el curs, aspectes claus per a un bon aprofitament i funcionament de les activitats.

Tornar