Madteam

Bicicleta de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada BTT: Volta al Salòria

Del Dissabte 1 de Juliol al Diumenge 2 de Juliol de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 26 de Juny de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

Els dies 1 i 2 de Juliol, la secció de BTT del Club ha preparat una sortida per fer la Volta al Salòria.

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem a Alins, al Refugi Gall Fer, en règim de mitja pensió amb un preu de: 38€ per persona.

 

ACTIVITATS

Ruta en BTT que fa la volta al pic de Salòria, cim més alt de la comarca de l'Alt Urgell. La volta està enmarcarda dins en part pel Parc Natural de l'Alt Pirineu, per la qual cosa la ruta transcorre en un ambient d'alta muntanya, que li dona una gran bellesa, però també la fa dura i exigent físicament.

Primer dia: Sortirem d'Ós de Civís per pujar al port de Cabús passant per les Bordes de Setúria (en aquest punt cal empènyer un tram la bicicleta) i continuar cap a Tor i Alins fins arribar al refugi de Gall Fer, on dormirem.

Distància: 44 km

Desnivell: 1450 m

Segon dia: Baixarem cap a Tírvia per remuntar els colls de So i de Conflent per arribar al punt d'inici.

Distància: 42 km

Desnivell: 1300 m

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precauciohns adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada BTT: Volta al Salòria
Trobada BTT: Volta al Salòria
Localització

Os de Civís

Veure plànol