Zona privada
Madteam

Escriure una publicació

08octubre

4è Seminari Tècniques Autosocors descens de canyons
27-28 d'octubre i 3-4 novembre 2018

Més detalls: https://www.madteam.org/blog/4e-seminari-tecniques-autosocors-descens-de-canyons

  Llegir mes
  • Sense comentaris
08setembre

GORGS 2018

 
Benvinguts a la trobada de Barranquisme Gorgs 2018 organitzada per la Colla Excursionista Sant Julià de Llor i la FEEC a Olot. Us convidem a descobrir la màgia de la Garrotxa i a passar uns dies fent un munt d’activitats relacionades amb el descens d’engorjats.
 
 
El preu dels no federats inclou l’assegurança temporal i l’euro (1€) del cost administratiu del gestor...
  Llegir mes
  • Sense comentaris
22maig

Bones a tothom!

Sóc en Jaume Baltà, el tècnic de barrancs de l'Escola de Muntanya de Madteam i ara mateix una mica el dinamitzador de la secció. Hem creat un grup de whats'app, ja que el forum resulta poc pràctic, per tal de fer més pràctica el contacte entre tots els socis barranquistes amb l'objectiu de que surtin activitats, trobades, experiències i amistats. 

Us deixo el meu contacte, qui vulgui que l'afageixi que m'obri i en un moment ho faig.

Jaume Baltà; 608238496

  Llegir mes
Gonzalo  1 mar 19:54

Perdona es el608988344

Silvia  6 jun 13:59

Sóc la Sílvia, m'afegeixes? 637 309 755

21març

Copiar pegar el facebook del comité de barrancs de la FEEC.

Demana el teu curs de promoció de descens de barrancs per la teva entitat, impartit pels membres de l'ECAM t'ajudaran a fer que sigui tot un èxit!, l'ECAM som referents en la formació de descens de barrancs, formem als nous Tècnics (Guies) d'esports en descens de barrancs.

https://www.feec.cat/formacio/cursos-de-promocio/

  Llegir mes
  • Sense comentaris
10novembre

Les primeres Jornades tècniques de barrancs.
El nou Comitè de Barrancs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha tingut la iniciativa de programar les primeres jornades tècniques de barrancs, que se celebraran del 17 al 19 de novembre a Rialp (Pallars Sobirà).

Unes jornades que no estaran enfocades a l’activitat, sinó que més aviat serà un congrés de barranquistes amb una gran diversitat de ponències i tallers. L’objectiu és poder compartir diferents punts de vista...

  Llegir mes
  • 1 comentari
Lluichy Barrankisme  14 mar 17:39

Unes jornades perfectes per l'evolució de la nostra disciplina, els descens de barrancs!!

14març

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitat descens de barrancs, pel cap de setmana del 10 i 11 de març.

https://www.feec.cat/…/proves-dacces-a-monitors-dexcursion…/

  Llegir mes
  • Sense comentaris
27febrer

A qui l'interessi!

  Llegir mes
  • Sense comentaris
10maig

Hola a tots! Treballo a 4art torn, i això vol dir que la major part dels meus caps de setmana coincideix en dies laborables per a la resta del món. Algú amb disponibilitat i disposició per a fer barrancs entre setmana?

Salut!

  Llegir mes
  • 1 comentari
Jorge  14 jul 10:14

Bon dia Jose!!! Jo tinc el mateix horari!!! Tinc disponibilitat entre setmana

09maig

A la 1ª trobada de socis barranquistes a Guara, es va parlar de la poca activitat que te aquesta secció i que els propis socis teníem que prendre també alguna iniciativa per dinamitzar-la.

Es per aixó que la Mercè i jo ens hem posat d'acord per proposar una trobada amb tots aquells de vosaltres que així ho vulgueu, i com millor que fent un barranc, esperant que la meteo ens acompanyi mes que en el pont de l'1 de maig.

Així doncs, us proposem acompanyar-nos a fer el descens del barranc de...

  Llegir mes
Carme  13 jun 10:25

Hola, sóc la Carme. Fa poc vaig fer el curs del primer nivell i ara m'agradaria acompanyar-vos a fer el descens del barranc de l'infern i passar un dia divertit tots plegats...

Lluís Rossell  13 jun 15:23

Hola Carme, crec que parlo en nom de tots al dir-te que estarem encantats de gaudir de la teva companyia ja que aquesta trobada ha estat pensada precisament per coneixer-nos i passar-ho be, contacto amb tu per privat.

07març
A través de la Federació Catalana d'Espeleologia, hem rebut el calendari de la seva escola amb totes les seves properes activitats formatives.
Més informació: http://bit.ly/2n9NIVH
  Llegir mes
  • Sense comentaris
23agost

GORGS 2016

El Canyoning Club Punto Límite organitza la 13a edició de la Trobada internacional de descens de barrancs “Gorgs 2016″, els dies 2, 3 i 4 de setembre a la Torre de Capdella, a la Vall Fosca. La trobada es porta celebrant anualment després que el 2004 sorgís la iniciativa per part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), de la mà del Comitè Català de Barrancs. 


Més detalls a:

  Llegir mes
  • 2 comentaris
Jordi  24 feb 18:51

Hola, interessant tant els barrancs d'aigua com els secs i les verticals, es questió de parlar-ne....... i segurament es faria penya. Salut